Masni Ludak Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Kvalifikacije će se igrati za vikend 8. i 9. oktobra 2005. u Clubu Forum Troškovi registracije za sve ekipe su 15 € po ekipi. Pravila i mape su standardne. U subotu 8. oktobra igraće se 1/4 finala i 1/2 SiCG kvalifikacija. Timovi koji su pozvani su: -vF -4gl -KGB -HS+ -smekeri -PAK -Scream -sMp Parovi se izvlače na licu mesta sa 4 nosioca koji će biti određeni od strane organizatora U nedelju 9. oktobra igra se finale SiCG U nedelju će se igrati mečevi kvalifikacija za BiH, Makedoniju i Hrvatsku sa početkom od 10:00. Timovi iz BiH: -KKA -dDd -Noxicus -sp Timovi iz Makedonije -DreamTeam -sin Timovi iz Hrvatske -impulsive.inc -cTm Svi kojima trebaju bilo kakve dodatne informacije nek me kontaktiraju na e-mail vuk@clubforum.org ili office@clubforum.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dt|protoS Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 (edited) Iz makedonije eon vise ne postoju , sad su #infinity.team @ quakenet i oni neznam dali ce da dodze na kvalifikacije ! Ali zato Sin [ex muda] planiraju da dodzu . Edited October 3, 2005 by dt|protoS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retrox Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 uplata preko racuna ili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 uplata preko racuna ili ? Na licu mesta Iz makedonije eon vise ne postoju , sad su #infinity.team @ quakenet i oni neznam dali ce da dodze na kvalifikacije ! Ali zato Sin [ex muda] planiraju da dodzu . Zbog Hawkeya sam mislio da se zovu e-on. u svakom slučaju promenio sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 Promena - umesto fp-a dolaze smekeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Mene samo zanima kada pocinje ? U koliko sati ? Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 hoce biti nesto ovako za wc3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 U koliko sati ? Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted October 5, 2005 Author Report Share Posted October 5, 2005 hoce biti nesto ovako za wc3? Nazalost NE Mene samo zanima kada pocinje ? U koliko sati ? U koliko sati ? Sve ekipe bi trebale da budu u subotu u 10:30 u Forumu pa da u 11:00 počnemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draken Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Timovi iz BiH: -KKA -dDd -Noxicus -sp a ne znam samo po cemu su pozvane ove ekipe iz BIH mozda imaju bolje ekipe koje nemogu doci na taj event zato sto nisu pozvani .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Mozhda... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laquila Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Timovi iz BiH: -KKA -dDd -Noxicus -sp a ne znam samo po cemu su pozvane ove ekipe iz BIH mozda imaju bolje ekipe koje nemogu doci na taj event zato sto nisu pozvani .... ← ta ekipa moze biti samo bolja od SP nijedna ekipa nije pozvana tj .. jeste ali mogli su se i ostali da prijave neseeri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Wolf Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 ta ekipa moze biti samo bolja od SP nijedna ekipa nije pozvana tj .. jeste ali mogli su se i ostali da prijave neseeri ← Mili od sp-a nema boljeg... nemoze biti bolja od sp-a! Vidimo se u BG!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laquila Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Mili od sp-a nema boljeg... nemoze biti bolja od sp-a! Vidimo se u BG!! ← sorry h1t0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 Draken i Sniper Wolf prestanite da se prozivate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts