jabre Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 igrao sam prosle nedelje 1 put wow,naserveru haumarush ili kako vec uzeo sam ud maga ako moze neko da me malo uputi u igru.koje skilove da da budzim i sl.igrao bi sa ortakom koji bi bio warlok pa bio satro uz onu njegovu kletvu za element trebalo da sabijamo.koji su se skilovi pokazali najbolje za 1v1 i naravno grupnu tucu. da li je pozeljno da prelazim sve kvestove na pocetku,delovao sam po prilicno izgubljeno samo sam jurcao levo desno.uzimao bi her i alc za njega samo ne znam gde to ima da se uzme tj ne znam kako da naucim to.naletao sam na neke trenere ali oni su mi nudili samo magije.za neke iteme imam restrikciju kao ne moze to da koristi,pa me interesuje da li moze da se to nauci i gde. ukratko ako moze pomoc oko skillova i onih delatnosti samo da se snadjem na pocetku. hvala Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Cemu li vam sluzhi game manual? Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Da je nebo papir, a more mastilo ne bi se mogao ispisati odgovor..... Lepo prvo pročita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Cemu li vam sluzhi game manual? ← true... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 ... pa nisam trazio hejt vec pomoc :( nemam kupljenu igru vec acc od ortaka,a taj game manual nemam pojma staje,gde se nalazi. ako nece niko da pomogne lock topick hvala Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Game manual je kniga koju dobijes u originalno pakovanju i sadrzi odgovore na 90% tvojih pitanja...ako nemas knjigu imas i online manual na www.wow-europe.com Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Game manual je kniga koju dobijes u originalno pakovanju i sadrzi odgovore na 90% tvojih pitanja...ako nemas knjigu imas i online manual na www.wow-europe.com ← ^^ covek ti je sve reko Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 aha thx,to je vec nesto Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Nije nesto vec sve Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 i da malo ono kao chitash po forumu, ali te detalje oko maga ostavi za posle. imash okachene topice na vrhu stranice gde imash sve vazhne linkova. I imaj razumevanja prema ljudima, ne hejtuju te oni, nego postaje navika da svako ko kupi igricu prvo postavi topic "sta sad?" pa tek onda chita. Verij mi u pochetku cesh biti izgubljen, kao i svako mladunche kad dodje na svet (po prvi put, poshto neki i po nekoliko puta poochinju iz pochetka), i naravno da je sve velika nepoznanica, ali nemoj da se uzbudjujesh, jer je igra pravljena tako da je nikad nemozhesh zavrshiti i nikad nemozhesh sve da uradish ni sve mape da otkrijesh. zato POLAKO. ima vremena, tek si pocheo. a to PvP 1v1, to tek posle mesec dana igradja mozhda i vidish Alijansu (tako da i to ostavi za posle) Najbitnije ti je da "savatash" svog lika i da vidish shta sve mozhe. A posle ga na svoj nachin prilagodjavash (nemzhesh da nauchsh sve NIKADA) tako da odgovara tvom stilu igranja (neko voli na se dere sa Turcima, a neko voli da bega) jel' ishta jasnije? Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts