XCain Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Ving Chun je njesra najgore. Imam licni primer kada su dosli da odrze demonstraciju kod mene u gimnaziji. Dodje tip lepo i trazi "nekoga korpulentnog iz publike", pa izvuce mene. Obrisao sam pod sa njim jedno cetiri puta, pa mi na kraju da vizit-kartu i kaze "Aj' dodji kod nas na trening da nas naucis da se branimo od tih tvojih zahvata." genDe Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 Ti si sad nas novi Idol mozes nas da naucis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 zanimljivo...veoma zanimljivo... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Ving Chun je njesra najgore. Imam licni primer kada su dosli da odrze demonstraciju kod mene u gimnaziji. Dodje tip lepo i trazi "nekoga korpulentnog iz publike", pa izvuce mene. Obrisao sam pod sa njim jedno cetiri puta, pa mi na kraju da vizit-kartu i kaze "Aj' dodji kod nas na trening da nas naucis da se branimo od tih tvojih zahvata." genDe ← Ja se ne secam da su dolazili u gimn, kad je to bilo?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Tehnika zensina (umeca uma) se izucava u nekim izvornim dzudo skolama. Neverovatna je stvar koliko mozete da se oduprete jakoj sili samo ako se koncentrisete na razlike u ravnotezi. ← Haha daj brate da te Bora iz fizike cuje verovatno bi te tukao... ;) Kakvo odupiranje kakvi bakraci, sve je to fake ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) Ja se ne secam da su dolazili u gimn, kad je to bilo?! ← Pawned... Edited September 29, 2005 by btl ^ juicer Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Damn nisam rekao da nije istina vec sam samo pitao kada je to tacno bilo, posto se pitam kako ja nisam znao za to :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Dolazili su u martu ove godine, neki leek sto je ranije predavao kapoeru i njegova riba. Mislim da je Pegaz ucestvovao u demonstraciji pre mene, nisam siguran. Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Pawned... ← Da, treba biti siva masa za ovo... Inace i dalje nisam provalio weaselov post...ako stvarno hocete savete, postujte pitanja vezana za b.vestine na forum. Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) Dolazili su u martu ove godine, neki leek sto je ranije predavao kapoeru i njegova riba. Mislim da je Pegaz ucestvovao u demonstraciji pre mene, nisam siguran. ← Ne bih rekao da je Pegaz učestvovao, iz razloga Edited September 30, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 Da, treba biti siva masa za ovo... Inace i dalje nisam provalio weaselov post...ako stvarno hocete savete, postujte pitanja vezana za b.vestine na forum. ← Post je vise bio satirican no ajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Jes, zvao se Marjan. Onaj sa jadnim dreadovima. Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts