VELIKI KURAC Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 battlestar galactica nije film al je do jaja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 dan nezavisnosti:J ozbiljno: deep impact, starship troopers, contact Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 battlestar galactica nije film al je do jaja :) ← mozhe li da padne neko rezanje? :) dobijesh pare za dvd's i kafu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shlaymara Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 The willage-nije bas sf ali je preteran farenheit 451-stari film(70`s) ali dobar ili R Point-korejanski(ili vjetnamski) horor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 (edited) battlestar galactica nije film al je do jaja :) ← ekekekeke sekta se shiri in yo face kole :P Edited September 23, 2005 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 mozhe li da padne neko rezanje? :) dobijesh pare za dvd's i kafu :P ← može, iscimaj me na icq il nešto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Cali, izvini, ali ajd' budi ljubazan pa objasni zasto bi meni (aka choveku koji je odgledao sve epizode orignialne BS:G pre nego sto je bilo ko od vas znao da postoji Wing Commander serjial, a kamoli da su font za isti i odredjeni brodovi za WC1 i 2 preneti direknto iz BS:G-a, kao i choveku koji je znao za svaki pokushaj revivala serije pa i za ovaj (koji je richard hatch pokushao da sprechi btw =oP) godinu dana pre pochetka odnosno propasti produkcije) imao problem sa time sto ljudi gledaju novi, jest inferiorniji, ali i dalje dobar serijal? Takodje interesuje me i chemu potreba da adresirash mene uopste, iz chista mira? Shta, ti si toliko veliki fan Galaktike da si hteo da glasash za JUL kada su koristili muziku iz shpice za svoje promo spotove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 ja mislim da znači D, PT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 prevedeno sa nrd jezika ovo gore znaci "decko ti si gej" [:D] ← ranije si kole ispoljio negodovanje zbog nastajanja rimejka. to, zajedno sa pljuvanjem Martinovog serijala, kao i verbalnog zlostavljanja superkalija u wow forumu te je stavilo medju moje omrazhene neprijatelje. uprkos svemu ipak te josh volim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts