Trans-Lucky Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 (edited) sem blow job-a u WCU nista Da znate kakav mi je blowjob uradio zerox...Ahhh vratio sam mu njegovih 10e... razvalim ti mamu :D Kako to mozes kad nemas kitu??? Edited September 27, 2005 by SATAN Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Da znate kakav mi je blowjob uradio zerox...Ahhh vratio sam mu njegovih 10e... Kako to mozes kad nemas kitu??? ← ovo prvo je katastrofalno jadan odgovor nivoa deteta od 8 godina mada nisi puno ni pametniji :) Kako nemam kitu?!?pa sta mislis kako si se ti rodio...jeste da sam te ostavio na necijem pragu posle porodjaja a to je jer si bio mnogo ruzna beba koja je izrasla u ruznog coveka...simple!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 zerox ajde sto si otisao u offtopic "nadmudrujuci" se sa ovom Sotonom (hehehehe) nego si zadnjim postom pokazao da nisi nista bolji od njega, sta se koji djavo, upustas u diskusiju sa njim.. ako vec tvrdis (s pravom) da je detinjast.. iskuliraj ga.... :) Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 zerox ajde sto si otisao u offtopic "nadmudrujuci" se sa ovom Sotonom (hehehehe) nego si zadnjim postom pokazao da nisi nista bolji od njega, sta se koji djavo, upustas u diskusiju sa njim.. ako vec tvrdis (s pravom) da je detinjast.. iskuliraj ga.... :) ← nemoj se meshati u neshto sa chim nemash veze u pitanju je prijateljska prozivka izmedju dva lika koji se znaju,a ti ne znash nijednog od njih.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 nemoj se meshati u neshto sa chim nemash veze u pitanju je prijateljska prozivka izmedju dva lika koji se znaju,a ti ne znash nijednog od njih.. ← fegeti se trpaju u guzu Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 to je rekao ghost, a ne ja hehehehehe Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 fegeti se trpaju u guzu ← ti i satan ili ti i grinder? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 ovo prvo je katastrofalno jadan odgovor nivoa deteta od 8 godina mada nisi puno ni pametniji :) Kako nemam kitu?!?pa sta mislis kako si se ti rodio...jeste da sam te ostavio na necijem pragu posle porodjaja a to je jer si bio mnogo ruzna beba koja je izrasla u ruznog coveka...simple!! :) Ja ruzan?Lol.Brate ti si bio u emisiji Freak-of-the decade i zbog tebe su je zatvorili,jer si osvojio ultimativno prvo mesto...Niko te nije mogao pobedtiti... fegeti se trpaju u guzu icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif Znaci i ti si krenuo Crovaxovim i Zeroxovim stopama tt sve je vise pasivnih likova.. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Ja ruzan?Lol.Brate ti si bio u emisiji Freak-of-the decade i zbog tebe su je zatvorili,jer si osvojio ultimativno prvo mesto...Niko te nije mogao pobedtiti... Znaci i ti si krenuo Crovaxovim i Zeroxovim stopama tt sve je vise pasivnih likova.. ← i dada, nastavlja se prozivka izmedju zeroxa i sejtana, dali ce zerox uspeti da se odupre satanovom otrovnom jeziku ili ce ipak nastaviti prozivanje, videcemo u sledecoj epizodi "selo i grad". Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 koji moj imaju veze "selo i grad" sa ovim?!?ili ti je to jedina provala pa samo nju forsiras? :) ma smara Satam,nije on SK06 potencijal da trosim svoje dragoceno gosu vreme na njega !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 koji moj imaju veze "selo i grad" ← satan zivi u bataji ?!?!oneoneoneeleven Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 satan zivi u bataji ?!?!oneoneoneeleven ← znam ali upropastio si ime iz prethodnog topica !! uan uan ilevn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 nije on SK06 potencijal da trosim svoje dragoceno gosu vreme na njega ! Hvala bogu ti si potencijal do jaja.Imas sala za sve nas... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Hvala bogu ti si potencijal do jaja.Imas sala za sve nas... ← i onog sala dole za tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 i onog sala dole za tebe Pa da naravno ja volim tvoju guzu najvise na svetu... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 satan - zerox 1:0 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeFED Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 haha ovo je bilo isqsno moram da priznam....osecam da je pola sata smishljao odgovor....zerox ostao bez texta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 "aplause" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Pa da naravno ja volim tvoju guzu najvise na svetu... ← samo obrij dlake na jeziku i mozes da pocnes da lickas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharan[Yoln.] Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 pa da bice dobar tur Quote MI sabijamo dotu zato ako neko oce da igra neka mi javi [sombor] [conoplja] igraonica sICAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 samo obrij dlake na jeziku i mozes da pocnes da lickas ← slabo zeroxe slabo, jos ako uzmemeo u obzir da si 2 dana smisljao odgovor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 haha ovo je bilo isqsno moram da priznam....osecam da je pola sata smishljao odgovor....zerox ostao bez texta Gde sam smisljao pola sata?Brate ja kad pomislim na sex Zerox me vec zove na mob,a kad ga izvadim iz gaca odma se guzi... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 a Cumshot ????? ^^ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 slabo zeroxe slabo, jos ako uzmemeo u obzir da si 2 dana smisljao odgovor :) ← ma cuti nije zato nego sma prolupao,fazon ujutru trocas voznje posle skola a kad se vratim taman sednem za komp(za razliku od satana koji sea,znas vec gde;])cale me davi da mu nesto pomazem u garazi,pravim tuning-styling servis za kola,ali zato kad sebi nabudzim kola,ijuuu...sve sponzorske ukljucujuci i satana ce da dodju na mojega :). Naravoucenije : Jebes smisao za humor zerox > satan anyway... !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Naravoucenije : Jebes smisao za humor zerox > satan anyway... !! Mislim da se ovde zavrsava jos jedan verbalni duel izmedju satana i zeroxa koji je jos jednom u punom sjaju svojih mentalnih sposobnosti osvojio SATAN...I pwn noobz Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts