Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Hmmm...niste provalili maretovu nameru :( Jeste li gledali pulp fiction i deo filma "nevolja sa Zedom"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Hmmm...niste provalili maretovu nameru :( Jeste li gledali pulp fiction i deo filma "nevolja sa Zedom"? ← hehehe to je ono kad ih onaj rednek navata i u podrum matori i crnji pojasni neke stvari pa onda crnja njima pojasni :)hehehe btw lonly jebem mu mater znas li ti da citas sharky je 7mi a ja sam 1-2 ?:)kapis nije se igralo finale yuri je imao prednost ali turnir nije zavrsen i vladica i yuri dele prva dva mesta ?:) kako onda ja mogu biti treci jebem mu zivot :) hehehe ^^ obelezena tvojim usnamaaaaaAAAAA na kilometar vidi se moj booool nikole posle nikadaaaaaaaa vise nepozelim :) obelezena kao da mi jeeeee na celu tvoje ime ostalooooo jer volecu te pre ili kasnije slobodna cu biti ponovo slobodna cu biti ponovo !!! :) btw mare to sam ja reko da si ispo do jaja za ponudu thx :)a freeman copira :P Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) da i ja kazem nesto :), svaka cast organizatorima na dobro organizovanom turu, zezanje je bilo na nivou kao i uvek :), atmosfera vrh itd mare navatali smo neki raspali bus koji je obiso sva sela ali smo stigli do ns-a :), thx anyway^^ Edited September 25, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Znachi ne mogu da verujem koliko sam loshe igrao na ovom turu,prosto ne znam koji mi qurac bio... Inache sve u svemu turnir je do jaja bio,organizacija,zezanje...sve.And veliko hvala Igoru shto nas je sachekao da dodjemo... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 svaka cast yurici na prvom mestu, to shto vladica lupeta da su delili, vazi shto je tako, yurica je prvi a i red da se yuri i frimen omrse jednom, kolko igraju :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 e da zaobravio sam da pohvalim organizaciju mislim igor joca ?:) sta vise reci svaki kometar bi bio suvisan :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 e da zaobravio sam da pohvalim organizaciju mislim igor joca ?:) sta vise reci svaki kometar bi bio suvisan :) ← E i ja sam to zaboravio,ja sam mislio da ce turnir da traje dosta dugo zbog 43 ucesnika,ali Igor je radio punom parom i zavrshio turnir do 22:00,a i partije su bile brze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[iNF]byte Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 eee a gde se to igra ,..... u bg !? i u cemu dota, warcraft cs sta ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Turnir u cemu dota , ili warcraft ...?? ← u bacanju kugle sa ramena Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammertime Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Svaka cast za organizaciju... sve pohvale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ma nema na cemu.. Kod caleta prazna gajba tako da ste opusteno mogli da prespavate tamo. Mislim bedak sta biste radili da nije bilo tog busa u pola 12.. Ae pa se vidimo na sledecem turniru. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ma nema na cemu.. Kod caleta prazna gajba tako da ste opusteno mogli da prespavate tamo. Mislim bedak sta biste radili da nije bilo tog busa u pola 12.. Ae pa se vidimo na sledecem turniru. ← Mislim da su ti na fin nacin objasnili da si smarac i da nece da imaju posla sa tobom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 naravno drvo je skupio muda i reko meni sve u lice ko sto je i planirao heheh Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Mislim da su ti na fin nacin objasnili da si smarac i da nece da imaju posla sa tobom :)) ← ko ono beshe nije dosao na turnir ? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ko ono beshe nije dosao na turnir ? ← ali uvek mogu da ti dodjem na gajbu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Ma vladice dobro nisam obratio paznju poentu si shvatio. I mogao bi doci do sporta posto vidim da si u fazonu , obelezena tvojim usnama :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ja idem po splavovima :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ja idem po splavovima :)) ← svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ja idem po splavovima :)) ← kakav lik :DDDDDDDD Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Joco otkazi me necu doci znaju svi a pogotovo Ghost :). Sta jel te toliko razvalio sinoc???? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Sta jel te toliko razvalio sinoc???? ← razvalim ti mamu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 zerox je svecano dosao na tur da mi dodli nagradi kao special guest tura :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ja idem po splavovima :)) ← Splavovi u NS-u... koji vic...hehe... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 da onaj Tocak im je kao elitno mesto bar su nam tako rekli a ono neko djubre kao ona mesta poput BG pivnica :) Da prevalio sam citavih 10km da bi cestitao samo Vladici(pusti Yurija i Gogu i Freemana NS ovce) i da mu dodelim u ime Sk06 klana diplomu za potencijal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 hehe kad sk06 misli da nesto moze biti od mene onda bi bila steta da neispunim njihova ocekivanja :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts