DeuS I M@XImuS Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) #41 Fragment....izvinjavamo se..... Bice repova sutra.....Veceras fizicki nije moglo da se izvede...Sve pohvale organizatoru koji je junachki odradio posao, mada je imao doping provide by Pelinkovac.Igore vidjen si ! Edited September 25, 2005 by DeuS I M@XImuS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireFox|Team.Teske# Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 dajte bre rezultate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) 1.Yuri 2.Vladica 3.Freeman (JA) NS OWNAGE!!! The World Is Ours!! Edited September 25, 2005 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 1.Yuri 2.Vladica 3.Freeman (JA) NS OWNAGE!!! The World Is Ours!! ← realno NS je sabio jer se moja malenkost nije prijavila.... ^^ ps-BG>>>NS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireFox|Team.Teske# Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Dalje od treceg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[iNF]byte Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 razmisljam dal da zovem ove moje budale.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Dalje od treceg? ← Totalno nebitna stvar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireFox|Team.Teske# Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Kako ti kazesh x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireFox|Team.Teske# Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) malo ovaj sat kasni ovde ;))) pokazuje da je reply u 00 a sad je 2 interesantno zar ne ? Edited September 25, 2005 by FireFox|Team.Teske# Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 realno NS je sabio jer se moja malenkost nije prijavila.... ^^ ps-BG>>>NS ← U cemu?U lastisu?? ^ ^ 1-0 for me igramo do 2 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 a sta su uradili GRINDER & SATAN ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 U cemu?U lastisu?? ^ ^ 1-0 for me igramo do 2 :D ← 1-0?ok ako ti je ovo najbolje sto mozes... ^^ a sta su uradili GRINDER & SATAN ? :D ← sem blow job-a u WCU nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 hmm prvi u drugo mesto smo delili ja i yuri on kao finalista winner a ja kao finalista loosera treci je bio freeman cetvrti duke 5-6 su bili hasusin ja mislim i sweet a 7 mi jebio sharky neznam sa kim je delio to mesto :) grinder i satan griendera sam ja poslao u luzere u prvom kolu neznam sta je potom uradio a za satana stvarno neznam ^^ brate znaci thx deuse for this wild night i had :)hmm no thx to my imba skillz :P Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiver [SiD] Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 jebote nasta smo spali kad likovi iz nekog tamo novog sada (gde je to uopste jel cuo iko za to) uzimaju turnire ccc :) btw ja prso u prvom kolu i onda odma u luzerima prso i otisao kuci i spavao 100 sati :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) nista brate posle dugo vremena i NS da nas dobije da dobio nas je a ti zeroxe PRIZNAJ NOOBE tt NS BG 1-0 :( posle jedno godinu dana,mile sta da ti kazem nije bilo trola da ti spase guzu,ja se istripovao da imam zevsa umesto malog,yuri mozda ne sabija dotu sa 2-16 ali je sabio tur :) lep turnir malo naporan etc pohvale igoru/joci Edited September 25, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 al su izdivljali juri i frizmen , vladica je opet smorio, mora covek da ide do wc-a 30 puta i da jede 20 puta , josh malo pa cu da pomislim da je to takticki potez, posto sam skoro zaspao.... svaka cast organizatorima ;) , ne svidja mi se sto su igraci koji su zavrshili svoju partiju ili ispali sa turnira, morali da stoje iznad glave drugih igraca, to pravilo mora da se regulishe , posto koncentracija ide u minus.... josh kad krenu da seru o imbi , dodje mi da izadjem iz partije i da odem gajbi po cev od usisivaca i da im izlupam glave (wolfe ovo se odnosi na tebe ) . Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 a ko za baksuz u prvom krugu sam ispao od yurija... :(...... tour je bas bio dobar, ja i goga samo se zajebavali, crovax je igrao guild wars, ghost ispao od nekaog tamo :), hajli se pravio vazan :), sharky i yuri su igrali 1 partiju 2 sata sto se odnosi i na fatu i jos nekoga tamo, igor se iznervirao,......ima jos toga.... poZz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba3x Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 E goga puno seresh reci cu ti,za tebe su svi nobovi samo si ti gosha :) ← samo ti sabijaj bweee ....skedu ti trece mesto u deuse :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba3x Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 moze neko da stavi link za 1.19a crack ?? thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 sta ce ti kad je aktuelan 1.19b Imas link ovde na war3 delu foruma. Ja skupljam replay-eve polako pa cu danas/sutra da ih UL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Pa u war-u je uvek bilo NS>BG , al nebitno , znaci tur je bio dobar , eto ja sam se toliko nadao i zeleo da dodjem , ali nisam uspeo :( , nadam se dolasku na sledeci ;). Samo kako sarki bude 7-mi ili koji vec a aktivan je i na ladderu ima account lvl 51 (valjda) , a vladica je inactive pa opet bude treci??Zar je tolika razlika kad se igra u lanu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 sta ce ti kad je aktuelan 1.19b Imas link ovde na war3 delu foruma. Ja skupljam replay-eve polako pa cu danas/sutra da ih UL ← sta bre danas sutra da smo ih videli za sat vremena!ocu da vidim kako je mile dobio po guzi :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Hehe... Bilo je xtra, bar meni, uvek mi je smesno da gledam vladicu kako gradi towere naravno uz njegove komentare... Niko nije ostao na doti posle, doduse nije bas ni bilo kompova slobodno. Btw... Kako ste vi sinoc stigli? (NS-adjani) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Pa u war-u je uvek bilo NS>BG , al nebitno , znaci tur je bio dobar , eto ja sam se toliko nadao i zeleo da dodjem , ali nisam uspeo :( , nadam se dolasku na sledeci ;). Samo kako sarki bude 7-mi ili koji vec a aktivan je i na ladderu ima account lvl 51 (valjda) , a vladica je inactive pa opet bude treci??Zar je tolika razlika kad se igra u lanu? ← kao prvo to sto si spomenuo NS>BG to si odvalio za sve pare,a ako nisi skapirao niko ne igra war, tako da je ova slika trenutno tu. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Hteo bih da se zahvalim Maretu koji je rekao da ako nemamo prevoza da mozemo da dodjemo kod njega u gajbu da sacekamo jutro,ali nasli smo bus u 11:30 za NS,tako da smo stigli kuci oko 1:00.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts