termos Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Kad sam instalirao WoW i pokrenuo igru po prvi put, ona je sama pocela da se updateuje. Vidi se onaj Moon Well, ocitavaju se neki procenti i kaze mi igra da je ponovo pokrenem. Kliknem ja na restart dugme koje se pojavi, i pokrene mi se WoW Downloader koji pocne da skida 1.7 full. E, sad, ostavim ja patch da se skida preko noci, probudim se oko 6:25, i vidim plavi ekran!!! Udarim Esc i vidim da mi je pukla veza. Meni obicno puca veza kad nista ne radim na netu, pa je verovatno skinuo do kraja... Odem na Find, upisem "wow" i on mi nadje patch u Wow direktorijumu. Dakle, evo pitanja: 1) Kao sto sam vec napisao, poprilicno sam siguran da je onaj WoW Downloader naveo da skida full patch. Ali, fajl koji mi je nasao Find u direktorijumu Wowa se zove "WoW-1.7.0.-enGB-patch.exe" (bez navodnika, naravno). Nigde ne pise full? Kako da znam da li je full verzija? 2) Fajl je tezak 220Mb (231,023,561 bytes). Ako neko ima 1.7 full nek' mi kaze ako je i njegov fajl iste velicine... 3) Da li postoji neki nacin da saznam koju verziju igre imam? Neka komanda u konzoli, ili sta god... Samo da saznam da li je patch 1.7 full ili ne. Ko odgovori, hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Patch jeste full. Kad udjesh u wow tamo pishe u donjem desnom uglu verzija. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
termos Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 Samo da budem siguran: Kada se instalira patch pise mi WOW client patch 1.7.0, a sa strane pise 2005-09-13, i da je patchovao 13945 fajlova. Kada pokrenem igru, u donjem levom uglu pise version 1.7.0 (4671) (release), September 9, 2005. Je l' to to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 e bas to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts