exile Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Prvi put mi se ovo desilo, znaci udjem u igru i sve ukucam user name i pass , i samo pise connecting ali ne moze da se uloguje... Imam wireless, ali da napomenem da je radilo pre 8 dana kad sam na wireless-u probao da igram... I da napomenem da mi je tog poslednjeg dana igra konstantno izbacivala u windows cim sam ushao u neku instancu na primer ili sl... gde god je loadovanje. Se deshavalo to vama ? I sta da radim sad ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilodon29A Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Probaj da reinstalitras igru ... mene do sada nije izbacivala a nemam bas komp za pohvalu. Kada mi pise connectig to uglavnom znaci da nema protoka ... bar je kod mene tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 18, 2005 Author Report Share Posted September 18, 2005 To sam i ja razmishljao da reinstaliram, mada ne znam ni sam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 (edited) kao shto ti rece lik,nema protoka.wireless je za igranje uopshte krsh....zato ja uglavnom igram posle ponoci do 9am a za to shto te izbacuje,nemam pojma,probaj da reinstalirash ili kupi josh memorije i veci hd Edited September 18, 2005 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 ^^zakuca protok kod blizza,to ti je do glavnog servera,a kad je do pomocnih konektije se i pise conected i nikud vise,pa mora da menjas kanal Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Ma koje reinstaliranje..to ti je jednostavno problem u eu KRSH serverima..restartuj komp pa probaj opet..meni upali Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Wireless ima problem jedino u igranju nekih FPS online igrica zbog gubitaka paketa, a za wow bi trebalo sve super da radi. Mene cesto u sred nekog posla, narocito instance izbaci na main i ispise "disconnected from server" iz ko-zna-kog razloga. Ako mi se to desi, onda sledecih sat ne mogu da se uogujem jer pise da je igrac pod tim imenom vec ulogovan. Eto sinoc mi se desilo kad sam sa Radulom radio wc... Ja za to jos uvek ne znam resenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 i ti ga pretera.. i meni se deshava da mi je lik vec u igri, ali to traje 5 minuta i onda mogu da udjem a ne sat vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilodon29A Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 i meni to traje par minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 19, 2005 Author Report Share Posted September 19, 2005 Radi wireless odlicno u igri, problem je u tome sto je od jednom poceo tako da zajebava a nista nisam menjao, ranije je skroz kul radio na wireless-u... Shmrc.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 I ja isto igram preko wirelessa, i ono sto sam zakljucio u poslednja dva meseca (koliko ga koristim) je da chim padne kisha ili je napolju oblachno opada ping u igrici, a ponekad je igranje i praktichno nemoguce zato sto me stalno izbacuje sa servera (valjda wireless veza cesto prekida). Recimo danas kada sam hteo da igram (oko pola tri) server me izbacivao na svakih pet minuta...sad cu opet da probam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 I ja isto igram preko wirelessa, i ono sto sam zakljucio u poslednja dva meseca (koliko ga koristim) je da chim padne kisha ili je napolju oblachno opada ping u igrici, a ponekad je igranje i praktichno nemoguce zato sto me stalno izbacuje sa servera (valjda wireless veza cesto prekida). Recimo danas kada sam hteo da igram (oko pola tri) server me izbacivao na svakih pet minuta...sad cu opet da probam. ← Takodje same here koristim wirelles 6 meseci kada je napolju kisovito ok je a cim pocne da grmi napolju nemogu cak ni da se povezem na net! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts