Highl1 Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 a sta je winner?ahma hm :) btw zar nije bio lossers choice?LT je sigurno bio na turu jer su je grub i ToD igrali kao prvu mapu a ja cenim da tod nezna da igra tu mapu makar ne vs elfa gde human nema toliku prednost kao medju ostalim rasama(prednost ima ali manju):) ← od 5 mapa, ti mozes da izbacish jednu i protivnik jednu tod je samo protiv grubbyja igrao lt ne treba biti sherlock holmes da se provali :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 pa treba biti vladica da ne provalis :)))) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 http://wcreplays.com/replays.php?get=7112 Nije ni cudo sto ga mnogi smatraju najboljim igracem... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Jaooo gledao sam ovaj rep sto je razor okacio , znaci nisam mogao da verujem , hteo sam da otvorim novi topic i okachim , ali reko necu zbog jednog repa , uglavnom taj Grubby je takav cigan to nema nigde , samo pogledajte iz cega se izvukao , ja bih odavno napisao gg i cao , Strasno , must see. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eatThis Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 "cigan" hahaha, ja ga zovem govno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Ne cigan je jer je izciganio pobedu maximalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 zato je on najbolji igrac Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 E ljudi gde josh ima da se skine ceo taj pack??? Osim SK gaming.com...kazite josh neki site Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 (edited) Ako cemo realno,za grubijevu pobedu vishe je kriva losha igra Miou-a,jer dechko je u obe partije pravio neke kardinalne greshke,imao puno propusta,i uopshte da ne zalzim u detalje konc. mu je bila ocajna.I prvu i drugu je imao u rukama,i mogao je komotno da dobije obe... Edited September 19, 2005 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
eatThis Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 E ljudi gde josh ima da se skine ceo taj pack??? Osim SK gaming.com...kazite josh neki site ← ne znam za pack ali ako ti je od neke pomoci imas na wcreplays.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 I Fata strikes again sa izvalom tipa: "Jebi majmuna dok su mu noge u blatu". ← greene tvojih provala ima na tone da ne pocinjem tako st fu Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts