Highl1 Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 @sharky:Nema na cemu... :) @Highl1:E pa vidish highl1,ovo shto sam rekao gore ja nikad u zivotu nisam poshtovao :),a shto se tiche ovog "dranja"(????),nadam se da dolazish u Deus? ← naravno, dacu ti priliku da me josh jednom operesh :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 17, 2005 Author Report Share Posted September 17, 2005 naravno, dacu ti priliku da me josh jednom operesh :D ← Kojim samponom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 ,Sep 17 2005, 04:18]Kojim samponom? ← head n shoulders naravno :D ae nemoj da ga lozish grine, nije ti ovo rocky3 kako nije? taman je ko trojka Imamo rokija i apola koji se gotive (sharky u majici bez rukava ko roki, i vladica premazan imalinom ko apolo), dalje imamo drugog prebudzhenog crnju (Clubber Lang) koji oce da ga skine sa trona (uloga ko stvorena za razora), glupog ujaka Paulie-ja koji troshi pare (grin ofc :)) i imamo adrianu (crovax :) Goga ce da glumi rokijevog klinca, josh nam fali neki matorac da glumi trenera, i postava kompletna :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 head n shoulders naravno :D kako nije? taman je ko trojka Imamo rokija i apola koji se gotive (sharky u majici bez rukava ko roki, i vladica premazan imalinom ko apolo), dalje imamo drugog prebudzhenog crnju (Clubber Lang) koji oce da ga skine sa trona (uloga ko stvorena za razora), glupog ujaka Paulie-ja koji troshi pare (grin ofc :)) i imamo adrianu (crovax :) Goga ce da glumi rokijevog klinca, josh nam fali neki matorac da glumi trenera, i postava kompletna :D ← ok , mare ce da bude sin, a ja cu da budem propali trener narkoman, moze? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 ok , mare ce da bude sin, a ja cu da budem propali trener narkoman, moze? ← sin je goga, zao mi je, jeste da je i mare mladolik, ali goga vishe odgovara ulozi rokijevog razmazhenog i mlohavog sina :D A ti nisi mnogo mator za trenera, mada imash tu frizuricu ko mickey :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 fata za trenera nema sta Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 fata za trenera nema sta ← za trenera dota ekipe :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 pa prosirio sam vidike, tako da moze i jedno i drugo :D Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 18, 2005 Author Report Share Posted September 18, 2005 pa prosirio sam vidike, tako da moze i jedno i drugo :D ← Aj kapiram da to Sharky kaze kad nabaci nove cvidze ali ovo... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 O EM DZI :) pa nisam ja slep nesreco :) haha kad sam vec ovo spomenuo ko je ono bese reko hajli ili riki,kad je sharky uzeo demona "slepac vodi slepca"hahahahha opet sam pao u komu :)))))) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 18, 2005 Author Report Share Posted September 18, 2005 O EM DZI :) pa nisam ja slep nesreco :) haha kad sam vec ovo spomenuo ko je ono bese reko hajli ili riki,kad je sharky uzeo demona "slepac vodi slepca"hahahahha opet sam pao u komu :)))))) ← LOL pa znam vidis smajli ffs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 O EM DZI :) pa nisam ja slep nesreco :) haha kad sam vec ovo spomenuo ko je ono bese reko hajli ili riki,kad je sharky uzeo demona "slepac vodi slepca"hahahahha opet sam pao u komu :)))))) ← Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 head n shoulders naravno :D kako nije? taman je ko trojka Imamo rokija i apola koji se gotive (sharky u majici bez rukava ko roki, i vladica premazan imalinom ko apolo), dalje imamo drugog prebudzhenog crnju (Clubber Lang) koji oce da ga skine sa trona (uloga ko stvorena za razora), glupog ujaka Paulie-ja koji troshi pare (grin ofc :)) i imamo adrianu (crovax :) Goga ce da glumi rokijevog klinca, josh nam fali neki matorac da glumi trenera, i postava kompletna :D ← Ahahahah, samo zamishljam Vladicu premazanog imalinom, i njegovog buraza Sharky-ja koji je steg`o mishice onako i drzi tompus medju zubima...ja troshim pare, hmm...why not . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 slepac vodi slepca xDDD aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ovo je smrt, btw. zasto licha oslovljavaju sa "she" ? O-o Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 O EM DZI :) pa nisam ja slep nesreco :) haha kad sam vec ovo spomenuo ko je ono bese reko hajli ili riki,kad je sharky uzeo demona "slepac vodi slepca"hahahahha opet sam pao u komu :)))))) ← koliko vidim ovaj sharky bas pogodan za masinu Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts