Immortal Feanor Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Ja sam mladjani warrior sa profesijama mining/blacksmithing i sve je lepo i divno, rezem mobove satarome, skakucem hordasima po lobanji i tako, ali kad pocnem da razmisljam da za 10 lvl-a treba da pazarim mounta slog me strefi. Naime imam nekih 18 gold-a i veoma veoma zelim da uvecam broj istih a to ne mogu bez "ojacavanja" svojih profesija. Ono sto hocu da pitam je:" Da li neko zna par finih lokacija sa rudama od silvera pa navise (do mithrilla :D) i a da su na aliance ili neutral teritorijama ako je moguce, jer najvise mrzi situaciju u kojoj ja i moj pijuk zajednickim snagama cepamo rudu a neki rogue mi pritom zabada 58-i noz u ledja !!! Pomagajte molim vas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Ja sam mladjani warrior sa profesijama mining/blacksmithing i sve je lepo i divno, rezem mobove satarome, skakucem hordasima po lobanji i tako, ali kad pocnem da razmisljam da za 10 lvl-a treba da pazarim mounta slog me strefi. Naime imam nekih 18 gold-a i veoma veoma zelim da uvecam broj istih a to ne mogu bez "ojacavanja" svojih profesija. Ono sto hocu da pitam je:" Da li neko zna par finih lokacija sa rudama od silvera pa navise (do mithrilla :D) i a da su na aliance ili neutral teritorijama ako je moguce, jer najvise mrzi situaciju u kojoj ja i moj pijuk zajednickim snagama cepamo rudu a neki rogue mi pritom zabada 58-i noz u ledja !!! Pomagajte molim vas :D ← Pre per dana sam dostigao skill 300 u miningu, i prvo sto cu ti reci je da je mining jedna od NAJSMORENIJIH profesija za budzenje. Mislim da je pravi izraz "pain in the ass"... U svakom slucaju,profesija je dobra i neophodna,bar za tebe i tvoj bs. Znam dosta lokacija i svega ostalog,ali mislim da je najbolje da odes ne http://www.thottbot.com/ i kucas recimo iron ore ili sta ti treba i onda otvoris mape koje su linkovane pored. Tu imas obelezena spawn mesta,za sve rude po celom WoW svetu.... Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 majnuj uveche kad je manja guzva Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musasi Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 nemoj da igras wow , opet ce ti porasti glava (u odnosu na telo)... razmisli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 imo, najbolje lokacije za minig su ti thousand needles(shimering flats) i alterac mountains(severno od samog alterac-a, u ogre pecinama). reci cu ti ovako: truesilver pored alterac-a!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts