Mario^^ Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 (edited) Eh, ja ne verujem bash u ovo, ali ajde... imam jedan replay gde je jedan lik sa xpam-a igrao protiv njega i kad je ovaj lik sa XPAM-a rekao : " I am noob" lik je odgovorio : "I am grub" Posle ga je pitao za real acc i lik mu je odgovorio : "4K.Grubby"... Znam da ovo nisu ni blizu dovoljni dokazi, poshto sam proverio njegov profil na northu : http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-pla...rName=mymf.coma] pa mi je malo chudno bilo da se stvarno on bakce sa drugim klanovima, mada sve u svemu lik nije los, a njegov AT partner ima 14:0 i igra sa elfovima... Evo postovacu i replay, ali ja i dalje bash ne verujem u to... Mozda neko ko malo vishe prati Grubbija moze da prepozna stil, mada ako je ovo stvarno on, onda mu je ovo definitvno acc za zajebanciju tako da ni po tome ne mozemo bash zakljuchiti da li je to stvarno on jer na ovom acc-u sigurno radi neke blesave taktike... nekarakteristichne za njega... sve u svemu, ja i dalje ne verujem da je on... Shta vi mislite... ? Evo replay-a : http://www.eurobattle.net/forum/attachment...=&postid=193138 Edit : Neshto me jebe url, verovatno zbog imena njegovog jer se zavrshava sa ], mrzi me sad sve da isprobavam, jednostavno otidjite na bnet ladder/norhtrend i ukucajte u player search : mymf.coma] i videcete njegov profil. Edited September 11, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyuk Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 ne radi link za profile barem meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyuk Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 lol bre sad sam video profile znachi i replay kakav crni grubby bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 mymF je nemacki klan i vecina igraca su nobovi tako da ono... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Znaci lol za topik :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 mymF je nemacki klan i vecina igraca su nobovi tako da ono... :) ← da,igrali smo mi sa njima wc3cl ligu neku ko zna koju diviziju pocetkom ft-a i prebili ih najstrashnije bez izgubljene mape. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 meni ni link za profile ni za rep nerade :))) a ako highli kaze da nije onda nije ;) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 da,igrali smo mi sa njima wc3cl ligu neku ko zna koju diviziju pocetkom ft-a i prebili ih najstrashnije bez izgubljene mape. ← Igrali smo s njima za onu predposlednju ligu (ne znam koje beshe slovo ide), uglavnom ochajni su bili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eatThis Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 A zasto bi grubby dolazio uopste na taj prokleti pirat ... ? ma bre ne treba ni pricati o ovome... ovo nema sanse da je grubby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 11, 2005 Author Report Share Posted September 11, 2005 A zasto bi grubby dolazio uopste na taj prokleti pirat ... ? ma bre ne treba ni pricati o ovome... ovo nema sanse da je grubby ← Aj pogledaj njegov profil pa onda prichaj... lepo pishe da je norh... nisam lud da pomislim da je on da je ovo igrano na xpam-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Igrali smo s njima za onu predposlednju ligu (ne znam koje beshe slovo ide), uglavnom ochajni su bili. ← "smo"? h1 regulisi? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 "smo"? h1 regulisi? ← ne mogu na zalost, tad je igrao za nas :D boze vrati nam G.wc3, Peku,Crovu & Tiamata(ako vratish njih, prihvaticu i Grina u ekipi :), i Panzer (i vremena igranja sa nemcima nedeljom u 19h :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 e kad ce biti mechevi reprezentacija????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 e kad ce biti mechevi reprezentacija????? ← kad pochne sledeci cb nations cup, ili enc, cb:nc je valjda zakazan za januar,a enc za mart-april sledece godine. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 "smo"? h1 regulisi? ← Idiote, to shto si ti tad jeo pachija govna i igrao za FATA`s TIM (sam, jer niko nije hteo da igra s tobom), to je tvoj problem, jel`da... ne mogu na zalost, tad je igrao za nas :D boze vrati nam G.wc3, Peku,Crovu & Tiamata(ako vratish njih, prihvaticu i Grina u ekipi :), i Panzer (i vremena igranja sa nemcima nedeljom u 19h :) ← Da, taj tim je bio extra, i nikome nije zevala bulja za parama (uopshte na svetskoj wc3 sceni), i igrao se mnogo dobar warcraft. da da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Idiote, to shto si ti tad jeo pachija govna i igrao za FATA`s TIM (sam, jer niko nije hteo da igra s tobom), to je tvoj problem, jel`da... Da, taj tim je bio extra, i nikome nije zevala bulja za parama (uopshte na svetskoj wc3 sceni), i igrao se mnogo dobar warcraft. da da... ← pa naravno, bio je extra jer je imao najbolji menadzherski tandem (peka-ja :D) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Idiote, to shto si ti tad jeo pachija govna i igrao za FATA`s TIM (sam, jer niko nije hteo da igra s tobom), to je tvoj problem, jel`da... ← Shto je najgore fata i dalje igra sam u timu (platoplus_fata)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Shto je najgore fata i dalje igra sam u timu (platoplus_fata)... ← pa bolje da budem sam i da mogu da dobijem nekog nego da budem clan fntica i da me prebije razor koji ne igra war mwhuahahahah rofl. razore ajde dotu! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 ma da signature solves.... ^^ HAHAHAHA ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 (edited) Edited September 15, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 (edited) hahahah roflcopter izvinuli te gogo hahahaha Edited September 15, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 (edited) To shto sam ti dao adresu za smileye (i objasnio kako da ih stavish u post), ne znachi da treba da postavish sve koji postoje... Edited September 15, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 hahahaha pwned! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts