E jebes baku Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 malo sam proigrao , pogledao neke recorde nekih "pro" igraca i malo sam promenuo misljenje ... ima igra potencijal , samo joj treba dosta balansa i jos sitnica.. btw.. kakva je nasa aoe scena ... je l' bilo nekih klanova , je l' se planiraju itd.. turniri... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 Kod nas je VRLO VRLO mala verovatnoca da ce zaviseti age3 scena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Meni se igra svidja preterano, samo me nervira onaj sistem sa kartama. Naime glupo mi je to shto ti mozhesh da izuchish sve te karte u skirmish modu protiv easy compa, pa da onda taj isti "acc" (hometown) koristish u MP-u... I onda dodjesh sa nekim da okuvash neku dobru partiju, kada ono on ima sve preterane karte na stolu... Taj sistem mi se ne svidja zbog igranja aoe3 u igraonama... Jedina fora je onda da se pravi novi acc pre svake partije... Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts