Sharky Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 gogo realno nisi ni ti ← Realno, nisi ni ti :)) Da si video shta sam sve sabio pre jedno 15 dana u staroj treshnji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Hahahaha "ja ti i razor" ← To sam i ja procitao ali mi bilo gloopo da komentarishem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 A meni je glupo shto i dalje chitam off topic postove, a highl1 je online... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 A meni je glupo shto i dalje chitam off topic postove, a highl1 je online... ← ako neces da chitash, ugasi internet explorer, ili firefox/operu, tolko je lako.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 ako neces da chitash, ugasi internet explorer, ili firefox/operu, tolko je lako.. ← Posle ovoga mogu samo jos neshto da kazem... : OVO JE DEFINITIVNO MOJ POSLEDNJI POST NA OVOM DELU FORUMA DOKLE GOD SI TI MODERATOR !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Posle ovoga mogu samo jos neshto da kazem... : OVO JE DEFINITIVNO MOJ POSLEDNJI POST NA OVOM DELU FORUMA DOKLE GOD SI TI MODERATOR !!! ← mission accomplished. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
drvo Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 hehe kako se slatko nasmejem kad vidim ovo ti zaista mislis da mene boli kurac sta neki lik koga i neznam misli o meni ti da si covek ti bi meni to reko u lice a ne pod nekim nickom za koji nije niko cuo na forumu daj broj i mozemo sve nesporazume da razresimo ja ti razor uzivo ← aaa sto ti i razor?...mnogo si jak i druzis se sa razorom... jel to u fazonu "GOVORIM TIHO I VODIM RAZORA SA SOBOM" ^^ nista RAZORU... ovo je samo TEBI NAMENJENO debeljanu da te boli uvo,ti nebi ni odgovorio na post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drvo Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Hahahaha "ja ti i razor" ← sharky svaka ti chast...najjachi si ^^ ahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 cenim da highli zbog ove izjave nece moci nocima da spava :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
drvo Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 cenim da highli zbog ove izjave nece moci nocima da spava :) ← koje izjave vepru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 aaa sto ti i razor?...mnogo si jak i druzis se sa razorom... jel to u fazonu "GOVORIM TIHO I VODIM RAZORA SA SOBOM" ^^ nista RAZORU... ovo je samo TEBI NAMENJENO debeljanu da te boli uvo,ti nebi ni odgovorio na post... ← Ti da imash muda ti bi se predstavio vladici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drvo Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Ti da imash muda ti bi se predstavio vladici... ← sine ponestalo je boca za kiseonik u celom svetu koliko ronis vladici u chmaru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 sine ponestalo je boca za kiseonik u celom svetu koliko ronis vladici u chmaru! ← Pa da ja se uvlacim vladici u bulju :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) hmm reko sam ja i razor zato de on idem idem i ja i de ja idem ide i on jer smo ko braca no nebitno da si covek reko bi sta mislis o meni i sve u lice a ne ko licemerno malo govance preko neta toliko o tebi i ono sto sam gore napisao je bilo upuceno highliju Edited September 21, 2005 by Vladica Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 sine ponestalo je boca za kiseonik u celom svetu koliko ronis vladici u chmaru! ← Ma mozhe on i na disaljku Link to comment Share on other sites More sharing options...
drvo Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 hmm reko sam ja i razor zato de on idem idem i ja i de ja idem ide i on jer smo ko braca no nebitno da si covek reko bi sta mislis o meni i sve u lice a ne ko licemerno malo govance preko neta toliko o tebi ← dolazim na tur u deus,,pa cu ti reci sve,ali dolazim bez svog OBEZBEDJENJA ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) np razor i onako ne dolazi tek posle nemam namere da se prepucavam sa idiotom preko foruma koji me proziva a ni nezna me hehe neznas ni sam kako je meni ovo sve smesno hehe u neku ruku jadno a drugu simpaticno i jadno a drugu opciju sem da mi kazes u lice neces ni imati jer ces biti do sutra banovan Edited September 21, 2005 by Vladica Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
drvo Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 np razor i onako ne dolazi tek posle nemam namere da se prepucavam sa idiotom preko foruma koji me proziva a ni nezna me hehe neznas ni sam kako je meni ovo sve smesno hehe u neku ruku jadno a drugu simpaticno i jadno a drugu opciju sem da mi kazes u lice neces ni imati jer ces biti do sutra banovan ← poznajem te i vs tebe,iii nemas pojma debeli krmku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) A u sledecoj epizodi:ko je covek iza maske,i da li ce vladica smoci snage da se suoci s njim?Da li je to njegov davno izgubljeni polubrat,kome je sudbina okrenula ledja,koji sada zeli osvetu nad Vladicom zato shto on ima sve u zivotu?Ili je mozda neko od konkurancije unajmio nekog da zastrashi Vladicu,kako se isti ne bi pojavio na turniru???Da li ce Mario zaista ostvariti svoje pretnje,ili je to bilo izrecheno u afektu...saznajte u sledecoj epizode serije "Ljubav na forumski nachin" :DDDD Edited September 21, 2005 by SavKe У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) poznajem te i vs tebe = ?:) hehehe kako si smesan strasno strasno ae u deusu lepo izacicemo napolje i razresiti sve nesporazume ma sta ja pricam ti kakav si jadnik neces ni doci u deus hehehehehe ti si neki klinac od 10 god koji sedi kuci i pravi se pametan hehe pazi stvarno mi sve ide dobro u zivotu i stvarno me nedodiruje i najmanje ovo sto ti kazes kunem ti se u kevu vezano za ovo Edited September 21, 2005 by Vladica Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 A u sledecoj epizodi:ko je covek iza maske,i da li ce vladica smoci snage da se suoci s njim?Da li je to njegov davno izgubljeni polubrat,kome je sudbina okrenula ledja,koji sada zeli osvetu nad Vladicom zato shto on ima sve u zivotu?Ili je mozda neko od konkurancije unajmio nekog da zastrashi Vladicu,kako se isti ne bi pojavio na turniru???Da li ce Mario zaista ostvariti svoje pretnje,ali je to bilo izrecheno u afektu...saznajte u sledecoj epizode serije "Ljubav na forumski nachin" :DDDD ← savke brate, prati radnju, njegov polubrat je fov, a pravi burazer sharky :D 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 ma to je neki seronja tipa.. onaj dr/mr iskompleksirani doctor sto je branio adriana i njegovog brata.. ovde na forumu glumi tajsona i 'rani *ovnima sve koji mu se suprotstave, a posle cujem od ljudi koji su ga videli na WCG, da izgleda kao ofinger na koji si okacio majicu i pantalone (zgoljav, mrsav, nikakav, lica zgrcenog u animalni izraz pun besa i srdzbe sto izgleda kao isprdak) a ima i jos jedan Misha-King... koji se ucutao posle duzeg vremena, njega ne znam, ali ono... Vladice... povedi RAzora za svaki slucaj.... :) ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 savke brate, prati radnju, njegov polubrat je fov, a pravi burazer sharky :D ← Znaci, Vladica wanna be Fov, drvo wanna be vladica, nikako mi neide u glavu ali ajde, valjda uvek ovaj mladji zavidi starijem :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 a ima i jos jedan Misha-King... koji se ucutao posle duzeg vremena Buahahahahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 nije fov stariji od mene a i ukranjem slucaju moj tjoravi brat ulece za mene :) samo nemoj mene da nabodes umesto njega kako vidis :) no sala na stranu drvo razresicemo sve na turu. Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts