Atomic Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Dobro mora se uzeti u obzir da belac ne nosi kesu velichine 3 sa 3, sa 50 stvari unutra :) Mrzim rasizam .. [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Dobro mora se uzeti u obzir da belac ne nosi kesu velichine 3 sa 3, sa 50 stvari unutra :) Mrzim rasizam .. [:(!] ← Moj stric voli da kaze - crncuga, ali da bi ispao politicki korektan spomene posle i belchugu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 @OFFtopic Necu da stajem u stranu Americke propagande, ali cinjenica jeste da ljudi koji nisu u dodiru sa manjinama (bilo kojim, rasnim, nacionalnim, verskim...) ne mogu bas najbolje da shvate kako mrznja tog tipa funkcionise. Voleo bih Migsa da kaze nesto povodom toga (kad si bio u Americi) ili neki drugi ljudi, znam da ih ima ovde na forumu, koji su ziveli/zive u inostranstvu. @Topic Cista propaganda, za sire narodne mase. Mada se mora priznati da je suptilna. ← lol e tek sad otvorih ovaj topic:)) ae napisacu neshto sad me mrzi idem da se tushiram pa lipam:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 LOL... umesto prve slike (sa belcem) stoji: ""To our readers: This photo was removed from Yahoo! News at the request of AFP. Yahoo! News statement on photo language controversy."" ali zato druga sa crncem stoji i dalje... ... i onda neko krene da kenja kako je amerika ovo, kako ono... pritajeni naci po mom mishljenju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts