xWooLf Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 rus je dobro spakovao koreanca u kutiju ima na http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/ koga zanima neka pogleda.. Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 wolfe makni taj avatar :D bezi mi oko na njega......:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 nisam ga ni pipnuo, ali bih voleo da znam ko mi ga je izbrisao od ovih sto imaju mogucnost (admini, moderatori i ostali budzovani ovde, hehehe) tj. jeli u pitanju greska ili necija namera - da znam da l' da stavljam link opet ili da nadjem neki drugi bas nije u redu da bez ikakvog komentara ljudima brisu postove, menjaju avatare i sl. :( Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Necu da ulazim u pricu ali ako nepostujes pravila normalo je da brisu @topic:znao sam da deadman dobija fova.4k vs sk 3;2 jedva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 (edited) Kako mi se svidelo , ono sto je lik kod prve expanzije uradio dok mu je napadao rudnik , znaci zlo.Izvlaci , uvlaci vispove opravlja... Inache apm , na artificial nema ni 1 (jednu) izgubljenu partiju od UD , a ima preko 60 odigranih , hes mad !! Edited September 1, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Po meni on je najbolji elf u evropi i 3ci elf u svetu posle Moona i FreeDoMa,i ne znam samo je pitanje vremena kada ce i Grubbyja da prestigne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Kako mi se svidelo , ono sto je lik kod prve expanzije uradio dok mu je napadao rudnik , znaci zlo.Izvlaci , uvlaci vispove opravlja... Inache apm , na artificial nema ni 1 (jednu) izgubljenu partiju od UD , a ima preko 60 odigranih , hes mad !! ← Znam za to,i to bash dokazuje kolko je IMBA UD vs elfa jel tako elfovski whineri?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Sisaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 A kad su ranije svi govorili,ma to je onaj debeli cheater,nema skilla,neka dodje na neki lan turnir da ga saviju... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ljubomora cini svoje Tad je bio medju top 5 i sad je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 @topic:znao sam da deadman dobija fova.4k vs sk 3;2 jedva ← samo cu reci HA! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Tad je bio medju top 5 i sad je ← ako je tod u top 5 onda sam ja groF.Montekristo :) jes on vrh (nemam ja sta da pricam) ali po mom misljenju on je od 10.-15. mesta,to da je top 5 human to stoji Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 ako je tod u top 5 onda sam ja groF.Montekristo :) jes on vrh (nemam ja sta da pricam) ali po mom misljenju on je od 10.-15. mesta,to da je top 5 human to stoji ← apm-human???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 ako je tod u top 5 onda sam ja groF.Montekristo :) jes on vrh (nemam ja sta da pricam) ali po mom misljenju on je od 10.-15. mesta,to da je top 5 human to stoji ← A ko je pominjao ToD-a??? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 oprostite mu molim vas..... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ali bukvalno smori na svakom topicu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 (edited) Evo sam sad odgledao replayeve Spirit_moon vs Sk.Deadman... opro ga moon 3:0 Ko oce, ima download na www.wcreplays.com Nego me neshto interesuje...u replayu stoji : Event: WCG Russia Shta ce moon tamo... ? Jel' neki revijalni mech ili je mozda greshka.. ? Ah, evo sam nashao objasnjenje, neki lik napisao... : Spirit_Moon and WCG 2004 SC winner XellOs were invited to Russia to play showmatches against the winners of this year's Russian WCG qualifier. Spirit_Moon 3 - 0 SK.Deadman and XellOs 3 - 0 iG.Ex[s2]. Both Koreans dominated in the showmatches. Edited September 2, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Nije greshka. To je bio revijalni mech, pobednik je dobio 10.000 evra. Posle ruskih kvalifikacija, igrali su najbolji Rus(Deadman), Litvanac(tj pobednik Baltic qualyja(Winner)), Ukrainac(Hot) i Uzbekistanac(Paladin) medjusobno za najboljeg iz bivsheg CCCP-a ili tako neshto, a onda je pobednik igrao sa Moon-om. Rezultati: SK.Deadman - SK.HoT 2 - 1 mTw-WinneR - [Fc.G]-Paladin 2 - 0 SK.Deadman - mTw-WinneR 2 - 0 SK.Deadman - Spirit_Moon 0 - 3 Isto se ovo igralo i u starcraftu, ali ne znam ko je shta uradio, niti me preterano zanima, jer nemam pojma ko je ko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Po meni su mnogo bolje partije bile hot-vs-deadman nego one sa munom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Nije greshka. To je bio revijalni mech, pobednik je dobio 10.000 evra. Posle ruskih kvalifikacija, igrali su najbolji Rus(Deadman), Litvanac(tj pobednik Baltic qualyja(Winner)), Ukrainac(Hot) i Uzbekistanac(Paladin) medjusobno za najboljeg iz bivsheg CCCP-a ili tako neshto, a onda je pobednik igrao sa Moon-om. Rezultati: SK.Deadman - SK.HoT 2 - 1 mTw-WinneR - [Fc.G]-Paladin 2 - 0 SK.Deadman - mTw-WinneR 2 - 0 SK.Deadman - Spirit_Moon 0 - 3 Isto se ovo igralo i u starcraftu, ali ne znam ko je shta uradio, niti me preterano zanima, jer nemam pojma ko je ko ← xellos je ukratko sabio sve :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts