urgh Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 ma bitno je samo da sve manje ljudi koristi IE:) inache ova pricha o prelasku sa opere an firefox je chista glupost, chak shta vishe, vecina ljudi kojiama sam preporuchio operu tj navukao ih, odbija da potvrdi postoajnje bilo kojeg drugog browsera. da nisam zadovoljan ni sa jednim ni sa drugim...e jebiga sad, ti napravi neki novi;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 I ja isto koristim Operu, ali stvarno smara to što malo-malo pa naiđem na sajt koji ne radi kako treba... Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 nemoj dvaput da mu kažeš :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Ipak jos uvek ogromna vecina ljudi koristi IE. Druga je stvar sa nama koji provodimo mnogo vise vremena za compom / na netu od prosecnih korisnika. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 nemoj dvaput da mu kažeš :P ti napravi neki novi! ti napravi neki novi! ;)) :P Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 ;)) :P ← 1+2=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 7, 2005 Author Report Share Posted September 7, 2005 e jebiga sad, ti napravi neki novi;)) ← Da znas da mi je prolazilo kroz glavu ta ideja. Dakle ono baziras ga na FF, a to moze jelte jer je on FOSS. Dakle samo prepravis sors oko nekih sitnica. Tipa napravis posebnu particiju na disku koja ce da sluci kao kesiranje sranica, bolje baratanje sa profilima je isto po meni potrebno FF-u. Imao sam dosta ideja ali mi je bas cim da radim sam a nemam nikakvu ekipu za takav poduhvat a to je i suvise veliki poduhvat za nekoga sa moim skromin znanjem programiranja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvYu[SQK] Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 (edited) tja..... Da se razumemo prvi put kada sam ja upalio net nije postojala Opera a jos mananje FF ← Ali je postojao Netscape... Edited September 9, 2005 by IvYu[SQK] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts