Nykolla Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 licno ne bi voleo da zivim vise od 70-75 dina iz prostog razloga posto bi verovatno postao teret svima oko sebe ... a i svi koje znam bi verovatno odapeli do tad Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Procitaj svoj zadnji post i obrati paznju na rec koja pocinje na š. Vat a mistejka ju mejka! Hju je majka! ← Koji si šaban :) to iz šale sam napisao sa čičicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Glasao sam za 80-90.Mislim da je 85 sasvim ok cifra. Matorije od toga ne valja (retki su oni koji su vitalni u 85+ godinama, ja sigurno necu), a sa manje mislim da ne bih "stigao" da iskoristim svu lepotu ovog usranog sveta. Realno: Stresan zivot koji zivim mi nece omoguciti zivot do 85e. Quote Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 50 - 60 sasvim dovoljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts