Jump to content

Kako je nastao shaman ROFl

Rakija

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Neznam kako je stanje s vama,

ali ja i dalje ne mogu da...prestanem...da...gledam...gore...dole...gore....dole....

Ili je levo....desno...levo..desno....

aa nisam ni ja mogao da odvojim pogled kad ga je nerd stavio na furyjev forum =P

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

Lol aj sad mi paladini da se okrenemo protim magova jer njih ima vise od paladina,prvo prelistaj topike i nadji topik na kome ima sajt gdje ima podatak koja se klasa najvise koristi posle sahamana paladini su tek negdje 4 klasa ja mislim,pa prvo pogledaj pa pricaj,a onda mi reci jos jednu stvar,da je paladin tako beskoristan sto bi ga svaka grupa za bilo koji instancu da ne pricamo za MC i td. trazila ,aj molim te zacepi malo! [:(!]

Provo znam vrlo dobro da ti podatci nemaju veze sa vezom , kao sto zna i bilo ko druigi .. .zashto ? Nemam pojma , ali ja ingame najvishe vidjam paladine najmanje warlocke i to je tako ... magovi su negde oko 3. mesta ...

A sto se tiche AV ... uvek minimum 1/3 tima su paladini ... ali uglavnom je 1/2

thx

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Jeste tako, ja kad trazim grupu za BRD najlakse nadjem paladine, a najteze skoro magove a za warlocke nema sansi, moras unapred da nekog rezervises :) Al na primer, nikad nisam isao u instancu bez warriora jer jedino ta klasa ume da drzi aggro, paladin nema cime nego mora da jednog moba tuce po 5-6 sekundi samo da bi zadobio aggro. Da nemamo priesta u grupi birao bi paladina zbog ress-a, ali bi se tu uvek morao naci warrior.

palu stavish napred da se protivnici zasmeju i da popadau sa stolica pa ih onda dotuchete :)

mislim stvarno paladain ulece baca fensi sljashtece magije ovo ono , a helt ne pada :) samo stoji i niko ni nece ni da ga udara :) zauvek ignorisan :) forever doomed to see corpses of his friends :)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will