gruja Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Imam ono brdo setova,a u tih brdo setova,brdo pesama koje uopste ne znam...pa jer zna neko dobar site sa finom kolekcijom tracklista... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 tracklist ne radi...a na ova dva sam se za sad registrovao... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 ne remse Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Tracklist je najbolji bio ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts