fatboy Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Danas sam procitao strip DEATH NOTE, jedna od najboljih manga koju sam ikada citao, i iako mi je trebalo nesto preko 5h da procitam ceo strip bolje sam se proveo nego da sam pogledao bilo kakav film !!! Prica je sledeca: Bogovi smrti imaju male crne teftere i koje upisu ime i vreme coveka koji po tome precizno umire, a osim toga sede u svom trulom pustinjskom okruzenju i kockaju se... Posto to lako dosadi, jedan od tih bogova slucajno gubi svoj tefter koji pada na zemlju i nalazi ga brucos, djak generacije i klinja zescih ambicija, koji provaljuje moc teftera i krece ko lud da u njega upisuje imena svih krimosa za koje sazna preko TVa... Na zemlju se spusta i taj bog prikazan kao neki monstrum zapravo, a Japanska vlada angazuje brdo murije kojima pomaze i FBI ne bi li provalili "humanog" ubicu, ali to je tek pocetak zesce zbrke... pic: Pored ovog stripa hteo bih da vam skrenem paznju i na jedan anime naslov, a to je Boboboubo Boubobo, prava poslastica za ljubitelje parodicnih i nadasve mega-bolesnih anime naslova !!! Sta reci o ovome: Osvajaci iz svemira bacili su oko bas na nas, i krecu da nas pokoravaju brijuci nam glave, ali nas junak ne da svoju mega afro frizuru u kojoj krije sve i svasta a koja se i otvara ponekad kako bi otkrila neke veverice koje tu zive redovno, a brani se od zlih invadera gadjajuci ih dlakama iz svog nosa, sto nije nimalo naivno, pogotovo kada se uzme u obzir da mu u nosu zive neki baba i deda koji shire svoj vesh na njegovim nosnim rutama itd... pic: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 Ah, sinoc sam odgledao DEAD LEAVES, i ovo je jedan od RETKIH anima kojoj mogu da dam CISTU DESETKU !!! Znaci, bolest, spid, rusvaj... ...krvi do kolena, parodije do grla, explozija do neba i smeha do suza... BTW, ako neko ima ovaj naslov u BOLJEM kvalitetu, neka obavezno javi, ja imam u Realmedia formatu, pa moram da gledam u prozoru da bi nesto video :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 E niggeru sreco daj mi link ka skidanju onog prvog stripa pliz :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lomai Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Danas sam procitao strip DEATH NOTE, jedna od najboljih manga koju sam ikada citao, i iako mi je trebalo nesto preko 5h da procitam ceo strip bolje sam se proveo nego da sam pogledao bilo kakav film !!! Strip je abnormalno dobar. Pročitao sam sve do page.24 Shield, a vec mi je Death Note postao opsesija :) Nego Kira me asocira na Akiru , a nikako nisam mogo da ga nadjem zadnjih 2-3 godine, ako ima neko link za Akiru neka piše. Death Note Neophodna registracija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Mind Game FLCL vishe infoa ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 E zarazno je ko kuga, ne mogu da prestanem da cxitam, prvo sam skinuo 2-3 pa onda josx 2-3 i onda sam se zarazio, niggeru #%@^&* :))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
exxxecutor Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Evo mog anime kataloga ineterseuje me sve sto nema u njemu http://www.geocities.com/milosh_pb/Anime/ Treba vam where is it da bi ste otvorili katalog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 . . . odusevljen sam samo pricom : Brate, daj linkove, pliiiiz! Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
lomai Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 (edited) Našao sam i 70-74 poglavlje (lo-res) Link Na istom sajtu ima od 1-69 (hi-res) ali nisu kompresovane slike Link Edited September 6, 2005 by lomai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Death Note je dogurao do 107. chaptera, rekao bih i poslednjeg. Pa ako niste chitali do sada, pravi je trenutak da ishchitate sve redom. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Kakvo dizanje iz mrtvih :) Odlichan je death note, prochitah ga, extra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Skinuh danas poslednji chapter, pa sam iz poshtovanja prema Niggeru koji nas je uputio na taj sjajni strip, odluchio da rezujem topic. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 shta, gotovo je? ja sam stigao do tachke gde je » Click to show Spoiler - click again to hide... «ovaj glavni ubio L-a i sada se pojavljuju klinci u tom trenutku sam skontao da ce postati jako komplikovano a i voleo sam jako L-a pa mi bio skenj shto je poginuo i tu sam prestao... jel vredi dalje ici? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Vredi, dalje se tek razvija situacija ! Ko shpanska serija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Daleko od toga da je ostatak losh, ali to dokle si stigao je (bar po meni) bolji i zanimljiviji deo priche. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts