SCzealot aka KoCfeboh Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Cao svima! Neki me se seceaju kao KGB-a neki kao GLzealot[FoX]-a a neki me se ne secaju uopste ;) Ali ako hocete SC predstavnika koji je dobar i u ostalim igricama za gladijatorsku borbu idite i glasajte za mene... Pozdrav ekipi iz Mikiza i ostalim ljudima koji me znaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ti si onaj koji je pravio samo zilote i gubio vs comija najloshijeg terrana ikada i koji, kad sam mu rekao da napravi draguna jednog barem, mi je rekao da se nosim u kurac? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 da taj i jako je dobrar gamer! ja cu glasati za njega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ti si onaj koji je pravio samo zilote i gubio vs comija najloshijeg terrana ikada i koji, kad sam mu rekao da napravi draguna jednog barem, mi je rekao da se nosim u kurac? ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 dule tolko ti je smesno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 veruj mi, mnogo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 brate stara vermena i meni su sada smesna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCzealot aka KoCfeboh Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 Da LaG-e ja sam taj i nosi se u kurac zealot-i su zakon ;) :P:P:P:P:P Pozdrav za NS... Glasajte za mene i imacete svoga gladijatora :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 SC predstavnik za WCG gladijatora!! samo mi ovaj deo nije jasan ali glasam za tebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Edesi KGB ja nemam pojma o chemu se radi ali ako mi objashnish eto ti josh jedan glas! Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts