kurshlus Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Sacu da ostavim queue i da odem napolje btw. Jel postoji neki level req za gurubashi ili mozes u fazonu da idesh tamo na prvom levelu Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 do jaja justros bez cekanja prvi put!!! Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Nezvanicno je juce sve izbacilo iz igre i tad je povecan caps. Nezvanicno navodim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronSERB Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Mozda vam se i pridruzim kao tauren warrior :D i jos par likova sa burning legion-a , samo da se taj queue malo smiri pozdrav Quote :) <----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ja sam se jutros oko 10 ulogovao bez cekanja...a kasnije oko pola 1, jedan bio sam 26. na redu Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Sinoc sam oko 19 bio 1000+ na redu za ulazak. Izgleda je jutro pametnije od veceri :P Cesto mi se desava da ne mogu da napadnem u igrici ili da jednostavno se ponasam kao duh-prodjem pored moba i nista ne bude, a ponekad sami pocnu nestajati sa mape. A nije lag niti problem u konekciji... Do sad mi se 2 puta desavalao da me izbaci iz igrice na istom delu WC instance. Tako da sam juce ceo dan cekao 5,a igrao 2 sata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Sinoc sam oko 19 bio 1000+ na redu za ulazak. Izgleda je jutro pametnije od veceri :P Cesto mi se desava da ne mogu da napadnem u igrici ili da jednostavno se ponasam kao duh-prodjem pored moba i nista ne bude, a ponekad sami pocnu nestajati sa mape. A nije lag niti problem u konekciji... Do sad mi se 2 puta desavalao da me izbaci iz igrice na istom delu WC instance. Tako da sam juce ceo dan cekao 5,a igrao 2 sata... ← ja sam sinoc cekao oko 1/2 sata,tako da nije loshe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts