vlasterx Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 cekaj, ti mislish da nemozesh da pogodish avion sa tunkuskom, mozda ako gadjash dok je avion u punoj krivini, ali morace da promeni smer u svakom slucaju , tada ispalish 2 rakete i cao. ← Ne ka Quote www.battlefield.co.yu Lo Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ne ka Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlasterx Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 sada vec pricamo o fajtu izmedju nekog ko zna da vozi avion i nekog deteta od 7 godina koje pokusava da ga obori -_- ← kako god ;) Dođi jednom na okupljanje, pa poku Quote www.battlefield.co.yu Lo Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 dogovoreno, ima i fora avion na avion... ali otom potom Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlasterx Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 dogovoreno, ima i fora avion na avion... ali otom potom ← odlično... taman da uvedemo malo balansa i na nebo. ;) Ja sam vi Quote www.battlefield.co.yu Lo Link to comment Share on other sites More sharing options...
check Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 a gde se to okupljate i koja je verzija u pitanju? 1.0 ili 1.02 mene najvise ima na bosanskom i na eunet-u odlično... taman da uvedemo malo balansa i na nebo. ;) Ja sam vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 a gde se to okupljate i koja je verzija u pitanju? 1.0 ili 1.02 mene najvise ima na bosanskom i na eunet-u ← koji je ip od euneta Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 (edited) Jel ima neko od vas raspolozen za jedan dogfight samnom u nekom od bf1942 modova? U obzir uzimam vanilu, dc i FH. Mozemo da nadjemo neki prazan server, a mozemo da udjemo i u neki krcat, pa da se dogovorimo kad ko dodje do aviona? bf2 mi je sranje zbog te tehnike, zbog sjebanih komandi, itd itd... mech. inf. borba mi je relativno kul, ali opet necu kupiti igricu dok ne izadje neki dobar mod. Mozda cu se eventualno vise posvetiti goloj igrici ako kupim joystick. Edited October 15, 2005 by pailhead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Ma svi vi sa avionima i helikopterima dodjite meni na eryx/sraw :D Naravno shalim se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 I tako... od sve price nijedan junak na megdan da izidje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 I tako... od sve price nijedan junak na megdan da izidje. ← jbg, ja samo u pare u LAN-u :))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts