voodoo_ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 retji tju samo ovo(mozda je recheno, ali ko tje sada da chita 3 str o temi koja me ne zanima) etf nije vishe tezak, ako te to brine← Ma jok, sad je ludilo pičke zezanje Aj ne lupaj; jeste da je lak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ako ti teba 8 god da ga studirash po novom nisi ga ni trebao upisivati. etf je pojednostavljen toliko da mi dodje da plachem sho nisam godinu dana mladji da idem po novom. da su hteli nisu mogli vishe da olakshaju. dokaz: oet predmet sa 10ak desteki godishnje po starom statutu, po novom je u prvom roku bilo 50 desetki. sha vishe retji. najzajebaniji kursevi(elektronika 1 i 2) po novom ne postoje, fizika je izborna, pola beskorisne mate je izborno itd. da ne govorimo sho se sve ili skoro sve moze dati preko kolokvijuma Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Fizika 2 je izborna, kec je i dalje obavezan. Sve četiri mate su tu ko i pre, OET2 i dalje slabo ko pola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Sto se FON-a tice, tu nisam mnogo upucen ali deluje kao OK fakultet. Samo nisam siguran koje zvanje dobijas i gde se mozes zaposliti. da, da... samo deluje... Pesma-mrtve-dece ti je lepo rekao... i izmenjeni su neki ispiti... ali je i dalje sranje jer pravu reformu su opet preskochili... Dobar im je sajt onda koji kasni 2 godine sayt im je uradjen 1998 god. :P i vec duze vreme je novi "u izradi"... kao ;) btw. puno predmeta je izmenjeno, tako da ti preporuchujem da skinesh taj novi program studiranja i pazljivo ga prouchish... Ono shto morash imati u vidu je da je to matematichko-ekonomski fax... odnosno... IS smer uchi 50% matematichke predmete... verovatnoca i statistika, numerichka naliza mata 1,2,3... a prve dve god se cimash sa drkavom ekonomijom, menadzentom, osnovama organizacije i sl. sranjima... btw. trenutno se u I god. uchi UIS (ms access & malo teorije), a na drugoj se uchi principi programiranja (Java)... (nadam se da se moderatori nece naljutiti, nije mi cilj reklama)... ako vec zelish svezije informacije, idi na FonForum.org i Puskice.co.yu ... i btw. FON kao "rachunarski" (bljak) fax, NEMA RC za sudente... i boli ih kurac da ga prave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 etf je mnogo lakshi sad, imam ortake koji su dali uslove u junu i ostalo im 2 za chishcenje. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 etf je mnogo lakshi sad, imam ortake koji su dali uslove u junu i ostalo im 2 za chishcenje. ← 2x mata ili 2x OET? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 mate nisu iste kao pre, chetvorka i statistika su razbijene i samo 2 parcheta su izborna. sho se oeta tiche, ako ne mozesh da ga polozish ovako, kako bi ga tek polozio dvosemestralnog. uvek tje ti neshto izgledati teshko, ali to je samo zato sho se smanjivanjem tezine ispita smanjuje i kriterijum studenata koji ocenjuju sha je teshko. moja elektronika meni je teshka, dok bi se pre 10god(za cajine vladavine) smejali sadashnjim rokovima. u svakom sluchaju rasprava je izlishna, ja tju retji samo da sam rodjenom bratu savetovao da dodje na etf. nuff said Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts