Therion Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ljudi, zanima me jel' neko video ili chuo neshto o bilo kakvoj hi teh prodavnici tipa, mini motori, mini pneumatici, radio controleri, mini procesori, uopshteno neki hobi shop na taj fazom bilo gde u zemlji i da li se mozhda josh neko bavi time??? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ja pravim robote..., ali one od gline :P cisto sumnjam , mada se secam da sam negde u nekoj knjizari jednom video neki komplet elektronike tipa , onih u osnovnim skolama , samo sto je ovde bilo + mnogo vise stvari , a i nisu bili oni budjavi plasticni ramovi ........ gl u nalazenju :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ako te bas interesuje pitaj nkog rurovca sto zivi preko grane da se iscima za tebe malo pa da ti posalje. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 brate u kaludjerici imas sve !!!!VeRUJ MI Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Idi u radio klub nikola tesla tamo mogu da ti naprave od igle do lokomotive :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 mislish mozesh da qpish shta ocesh al da sastave retko (jedino ako znash ljude) inache redovno posecujem radio klub(ako mislimo na isti) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 ma trebaju mi samo odredjeni delovi... @ ramirez nije losha ideja, ali mislim da tje me strefiti shlog kada stigne poshtarina :| zanima me jel ima tako neshto u mosqvi :} Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ja pravim robote..., ali one od gline :P cisto sumnjam , mada se secam da sam negde u nekoj knjizari jednom video neki komplet elektronike tipa , onih u osnovnim skolama , samo sto je ovde bilo + mnogo vise stvari , a i nisu bili oni budjavi plasticni ramovi ........ gl u nalazenju :) ← Elektro pionir? :)))))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 Elektro pi.... mislish ono sranje koje se qpuje za osmi razred??? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 pa naglasio sam da nije bas tako , ali lici dosta , ma trash... nisam zagledao ali kontam da negde na kutiji pise "za decu u mentalnom razvoju : 7-12 godina" :p Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts