Nemesis Enforcer Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) koliko je metaka potrebno da me ljudi shvate! ;>. ← Ceo sharzer? To je bed kopi, 43zla u svok originalnom sastavu ne izdaje nista. Pa izdali su kompilaciju u maju, i spot (onaj kad Ajs i Timbe shljokaju sa babama... imam dzidze mrvu, rakija u grlu), tako da ipak izdaju i postoje. Iskreno, ne znam tachno koja je razlika u sastavu izmedju Bad Copy i 43zla, ali i jedni i drugi rade, neki vishe, neki manje (pogotovo shto su skoro svi izdali ili izdaju i solo albume. U 43zla su bili josh i Vikler, Shkabo, Prti Bee Gee, Noyz... Vikler tu najvishe radi sa svima. Aj nek neko pojasni ko se bolje razume? straight jackin ownz Josh samo jedan dan ja uzimam gan... Edited August 22, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Bad Copy = Ajs, Timbe, Vikler 43zla = Ajs & Timbe a '43zla predstavlja sve same barabe' = ajs i timbe feat. svi oni gosti. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Hvala Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ma koji vam je qrac....po meni su i dalje najjaci sha ila,187,cya i ostatak srpskog gangsta rap-a ...daj malo tange sestro...tan...tange...tange sestrooo :)))))))))))))) ← LOL Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 A sto pali vanja ? Nesto sam nacuo da ide na SAE koledz....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 sve je to od dima kazhe stari moj torima ko to peva?istripovao me ortak da je to bookey Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 I onaj Marčelo smarač, piše neku filozofiju a melje trista na sat, sa onim smaračkim njakastim glasom, tako da ne možeš ništa da povataš osim ako nemaš lyricse... nije prozivka, ali: kako to mislish ne moze da se povata ako nemash stihove? ono je krajnje razumljivo izrecitovano... ajde preslushaj "Dangla" od Sunshine-a, pa reci ;) ili "Mafijin sin" od StraightJackin-a :D pridruzujem se zeljama da bassivity nestane... popio sam pljuvanje od strane ljudi koji rep poistovecuju sam njihovim izvodjachima... a ni meni se ne svidjaju (nhf)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 brate fora je shto je pola likova pevalo dangla,a pitash ih shta to znach,nemaju pojma a druga je stvar shto npr na albumu shgtm nisi mogao da chujesh shta kazhe a kamoli da razumesh,kakva je produkcija bila Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts