jasamkonan Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 I tako dodjoh do Bloodrayne-a (dva-2), smorio se, pa rekoh chisto da upozorim ostatak foruma da ne igraju, prvih sat je zanimljivo a posle ochajno... Inache dobra je riba... Ima puno poteza, skakanja, akrobacija i dosta je dobro tehnichki odradjena, ali ono... smara... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 I tako dodjoh do Bloodrayne-a (dva-2), smorio se, pa rekoh chisto da upozorim ostatak foruma da ne igraju, prvih sat je zanimljivo a posle ochajno... Inache dobra je riba... Ima puno poteza, skakanja, akrobacija i dosta je dobro tehnichki odradjena, ali ono... smara... ← e jbga,a ja sam bas gotivio prbi BR :( Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Posle demoa sam skapirao da ce biti dosadno, a i sise ne bounce-uju onako dobro kao u prvom delu... Shmrz... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 a nedostaje vam lara, momci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ObsCure Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Demo je stvarno ocajan,ali to netreba nikog da spreci da kupi BR2 ili zato sto se nekom ta igrica nesvidja...Prvi deo me je odusevio,tako da nisam smeo da propustim drugi koji izgleda mnooogo svezije i ispunio je sva moja ocekivanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 da li biste ga bacili na ribu iz bloodrayne2 haha ne znam mene malo igra smara zbog glupe kamere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 jel moze jos neko da potvrdi da je sranje? Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) da li biste ga bacili na ribu iz bloodrayne2 haha ← you got me :-) Inace, vrlo se visoko kotira u drustvu najsexy virtualnih cica.... http://rapidshare.de/files/7623095/bloodra...de_big.zip.html EDIT: sa ovakvom sisatom crvenokosom, u ovom odelu, uvek... Edited November 14, 2005 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Zahvaljukem gosn millanche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 O da... to je Bloodrayne koje se ja secam Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Prvo sam stavio img link, da stoji onako cela slika u postu, ali se pojavila neka poruka da to nije dozvoljeno... Pa sam morao ovako Ako neko moze neka stavi celu sliku u post, i neka mi objasni gde je najbolje da kacim slike, da mogu sledeci put... budjavo mi preko rapida! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts