EcW.Dranzer Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 E d mi je neko pricao nebi poverovao da se nije meni desilo.To je bilo ovako napravio ja novi acc i kliknem game search i nadjem nekog lika(bio sam random pa sam izvukao humana) a protivnik orc. i fino ono pocne kad ono negde 1 min igre dolaze 3 peona i pocinju da tuku moje radnike ja pomislih neki master 2 fotica i am pocnu da ih tuku i oni se odalje i pocnu da prave kule sabijem ja kule blizardom i pobijem ih i odma krenem na lika kad ono kod njega barem 5 kula i 4 burowa i tech. I ja sam bio poceo tech ali nije bio zavrsen izvucem ja castle i mk i bm (iako me je blade smarao konstantno) prist iner fire i sorcers na invisibiliti i 4 knighta (mislio sam da ide na taurene i spirit walker) kad ono odjednom se stusti na mene 2 cont wyerna japokuso blizard cekic slow fokus ma nepomaze i dode blade lvl2 wyerni sabiju heroje i gg..... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 E d mi je neko pricao nebi poverovao da se nije meni desilo.To je bilo ovako napravio ja novi acc i kliknem game search i nadjem nekog lika(bio sam random pa sam izvukao humana) a protivnik orc. i fino ono pocne kad ono negde 1 min igre dolaze 3 peona i pocinju da tuku moje radnike ja pomislih neki master 2 fotica i am pocnu da ih tuku i oni se odalje i pocnu da prave kule sabijem ja kule blizardom i pobijem ih i odma krenem na lika kad ono kod njega barem 5 kula i 4 burowa i tech. I ja sam bio poceo tech ali nije bio zavrsen izvucem ja castle i mk i bm (iako me je blade smarao konstantno) prist iner fire i sorcers na invisibiliti i 4 knighta (mislio sam da ide na taurene i spirit walker) kad ono odjednom se stusti na mene 2 cont wyerna japokuso blizard cekic slow fokus ma nepomaze i dode blade lvl2 wyerni sabiju heroje i gg..... ← sta sve covek nece videti na ovom forumu Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 sta sve covek nece videti na ovom forumu ← mislis na 2 c wyverna? prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 smrt debilnim topicima! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts