weasel Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Cu da kupim neke normalne sluske za komp. :) Max bi mogo da dam 15evra jer mi netrebaju neke extra dobre. I koje bi mi vi preporucili za te pare ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Brate bas razmisljam da kupim isto to, za iste pare i odlucio sam se za Altec Lansing AHS-502 koje u PCCentru kostaju 1444 din sa PDV-om. Te slusalice inace imaju i mic koji mi takodje treba. Da uzimam sluske bez mica za taj cash kapiram da bih opet uzeo Altec-a model AHP-512 koji je nekih 100 dindzi jeftiniji. Po onom sto sam citao u par review-a na netu i jedan i drugi model mi deluju mi kao najbolji odnoc cena/performanse. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts