LaG Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Naravno da ne, nije to isto...u neku ruku jeste, ali definitivno ne mozes tako olako da globalizujes. ← alaudirao sam na prava dece, koja su uporedo (mada sa blagim kashnjenjem) sa pravima zhena krenula da se istichu i namecu svetskoj populaciji a ta prava dece zhene (koje se zalazhu i pozivaju na svoja prava) retko poshtuju pa vidi, zaista ranije sazrevaju, ali ih muskarci u periodu od pocetka srednje pa nadalje presisaju... ako mislish na sise koje im rastu vec u osnovnoj rastu i nama kite samo su prekriveni slojevima i slojevima odece pa nam ne pilje u medjunozhje ko mi njima u sise neku drugu zrelost odista nisam zapazio trudio bih se josh da kenjam po ribama ali ne zhelim duboko u oftopic ;) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ko me pipne , najebo je ... a inace do sad me niko nije udario ali ja jesam ... uglavnom ortake u osnovnoj ... i to mi je nekako bilo bas zabavno ... oni me kao zajebavaju a ja ih ovako mala udarim .. a oni se samo smeju ...hihihi ;))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 a krule krule... vidi se ko je glavni tu na forumu mudruje... dok ga dunja ne uvati :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 e da... proslo leto, riba(ivana) mi je nesto kenjala pa sam je isamarao ! i to je bilo cao zdravo :)) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 U jea!!! Jesi bio kanter ili teror kad si isamarao "ribu" Aj idi vezbaj source, ionako nisi imao ribu nikad. Preteruju ova deca sa baronisanjem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Vala svakog ko udari zensko bi obesio za jaja ili bi mu odsekao tu ruku (nogu) ... Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 heh.. vidis, bas zbog tog stava sto iam sheyn bi ponekad mogao da udarim zensko... nervira me to : - ja znam da me ti neces udariti, pa cu da te drkam kao majmuna... al ono, what's the point... narocito ako ne mozes da izmeris jacinu udarca.. onda samo napravis sranje... bolje da je "tupnes" sreckom po celu Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Ne treba dozvoliti da te drka ko majmuna.... ali budi muskarac, ne picka i kreten. Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 sad si nam objasnio Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 U jea!!! Jesi bio kanter ili teror kad si isamarao "ribu" Aj idi vezbaj source, ionako nisi imao ribu nikad. Preteruju ova deca sa baronisanjem :) ←Kolko hejta u samo par redova :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 (edited) ko me pipne , najebo je ... a inace do sad me niko nije udario ali ja jesam ... uglavnom ortake u osnovnoj ... i to mi je nekako bilo bas zabavno ... oni me kao zajebavaju a ja ih ovako mala udarim .. a oni se samo smeju ...hihihi ;))) ← I zashto se kruletu stvara valjkasto udubljenje nasred tintare? Oklagija brale. OKLAGIJA!!! BTW nekako ne mogu da zamislim da se siroma' smeje u toku procesa. Edited August 15, 2005 by Dreadnought Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Kolko hejta u samo par redova :)) ← Nije to hejt. Pricam istinu. Samara ribu, jebace mater onim iz klano"0wnnag3", jebace ovog, jebaceonog. I onda odes na neki CS turnir i vidis da ima ili 20 ili 120 kila, a obrni okreni tupav je topik. Opet kazem, nek uhvate da se biju sa alibegovom sestrom :). Ko zna o cemu pricam razumece :) A sad da ne ulazimo u raspravu kako svi sto biju zene su u stvari zlostavljani kao mali/latentni homoseksualci. Ja sam se bar pohvalio da me osmakinja iznabadala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xippi Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 lol bese ona prosle-pretprosle godine upucala nekog lika ? =)))) Quote 3,7-Dihydro-1,3,7-trimethyl-1H-purine-2,6-dione Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Secam se kada je Nastic vrteo u Vrscu, taman se parti zavrsio, mi pakovali opremu i ta sranja, ljudi otisli a jedan lik u uglu baste kluba puni neku ribu ko da je kraj sveta... Ona ga valjda namerno isprskala pivom i rekla mu da je seljachina, a on se okreno i prvo je zabo flashom u glavu sa 3 metra, zatim je shutno pa kad je pala kreno da joj ravna frizuru chizmom... Nastic stoji na bini i onaj njegov gej ortak, drze one kablove silne i gledaju, usrali se, ja iznosim gramofon na ulicu u kola i mislim se gde zivimo jbt... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 A uvek sam kontao da je na takvim partijima opustena masa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 U jea!!! Jesi bio kanter ili teror kad si isamarao "ribu" Aj idi vezbaj source, ionako nisi imao ribu nikad. Preteruju ova deca sa baronisanjem :) ← mnjih prijatno.. to sto igram kanter ne znaci da sam debil kao velika vecina likova ovde... ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 na nastiću opuštena masa :)))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 lol bese ona prosle-pretprosle godine upucala nekog lika ? =)))) ← Ubila je brata Kakva familija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Sestra roknula brata? Auuu jbt... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Heh, ovo me podseti kada sam bio mali. Bas razmisljam i ne mogu da se setim da sam udario devojcicu, ali ipak jesam. Prvi razred osnovne, nemam pojma zasto, cak smo se "smuvali" posle, a mozda i pre, ne secam se, mada je moja prva ljubav, Tijana. Sve u svemu, ja njoj samar. Onda je dosao njen brat koji je tada bio 5-ti razred, ali me nije tukao, ne znam zasto, samo je pretio. Posle je dosla i njena keva, kenjala mi nesto. Posle toga, da li zbog trauma tek samo sam popijao batine od zena, nikad nisam udario. Nije lose kad zena slapuje, grrrr. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 mnjih prijatno.. to sto igram kanter ne znaci da sam debil kao velika vecina likova ovde... ! ← hahahaha, what a joke ;)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 @nigger: Ja jos uvek imam snimak sa tog nastupa koji si ti okacio. Cesto ga pustim. I sve u fazonu: "Uuu, mora da je bilo lepo.". I onda procitam ovo. Jbg. :( Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 konflikt sa Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 @nigger: Da nije mozxda to bio Tani? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 o, hvala, psiho :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts