Kemp. Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Evo smorio se na poslu, neam sta da radim ko i obicno ^^, pa reko da okacim par shotova: Onyxia Ragnaros Eto par za pocetak :). Uzeo sam kodoa juce pa cu okacim danas jos nesto. Elem baguju mi addoni pa zadnjih dana igram samo s ctraidassistom. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Jeste ubili ragnarosa ili ne,ako ne na kolko ste ga skinuli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Pa Bloodrage gild u kome smo Joxon,Manojlo i ja stizemo redovno do ragnarosa ali ga uglavnom jos ne pokusavamo jer nam treba bolja oprema-vishe fire rez. Mada smo ga sveli na 79% jednom prilikom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Ragnaros je pica :) Juce smo na SM razcepali Razorgore The Untamed-a ( posle patcha ) ;) http://www.volny.cz/darkthx/razorgore_down.jpg Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Kempu - www.stanarevic.com/dkp/ - da vidis kako je ova moja guilda ubila ragnarosa. Licno nisam ucestvovao - ali na gornjem linku imas requierements za klase i fire resistances + opremu + strategiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 15, 2005 Author Report Share Posted August 15, 2005 Jeste ubili ragnarosa ili ne,ako ne na kolko ste ga skinuli? ← Ma isli samo da ga vidimo, bilo nas 35~ i do 79 uspeli, mada to je bilo pre 25~ dana, evo svi radimo na FR opremi. Juirimo neso slicno kao na Staljinovom sajtu da svi imaju 100+ fr. Mt ima oko 250 i vise mislim... Juce sam uzeo libram za 20% fr i mislim da s tim imam 100%, plus predao sam Onyxijinu glavu i pravim ovo Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomija Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 e ljudi koji je ono mod koji koristi (ct sigurno nije) i gde mogu da ga skinem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts