iguana Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 nemoj da se kladish sa krukom. Kako je krenulo, mozda nece doziveti da ti plati ako pobedish Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 15, 2005 Author Report Share Posted August 15, 2005 Hehe, doneo mi cale 2 boksa originalnog marlbora, dok to ne ispusim ne ostavljam cigare :))) Za posle cemo videti :D Tek sad vidim koja je krdza onaj meki marlboro ( nash ), da znate i ovo moze da pomogne, eto na primer, ja odem do grada, ponesem kutiju od kuce, ode pakla, ostanem bez cigara i onda kupim u gradu ovaj nash meki marlboro i tako mi se zgadi posle onog da ne mogu da pushim. Ima tu neshto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xippi Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Nemoj nista da kupujes. Svi preparati koji se koriste u svrhu ostavljanja pusenja su samo bacanje para. Ovo ti kazem iz iskustva jer sam pio Zyban (antidepresiv koji se koristi u terapiji odvikavanja od nikotina, pije se 5 nedelja pri cemu ne smes da pijes alkohol i kosta koliko se secam 80-90 Quote 3,7-Dihydro-1,3,7-trimethyl-1H-purine-2,6-dione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Mozhda ce mnogima zvuchati smeshno, ali jedan nash porodichni prijatelj je otishao na akupunkturu... Izboli ga iglicama i chovek prestao da pushi ... A pushio od 15-16 godine .. do 45-e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 kladimo se u 200 evra da cu prestanem za stalno :) ← i kad ces da poqpis kintu ?? kad umres ?? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts