ZeRoX- Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 imba ima definiciju?? ... retoricki gledano rec imba predstavlja mnogo bolji od velike vecine.. sad sta su korejanci mislili kad su uveli rec imba u wc vokabular dunno don care... ← Tesko da su korejci uveli imba u wc "vokalibur"...imbalance nije mnogo bolji od vecine vec nepravilnost,neizbalansiranost,nepravda...ovo sam video u filmovima ne drzim recnik otvoren ;].... @eatthis : Do sada ni na 1 turniru na kome sam ja bio nije bila ni 1 tuca,ako dolazis sa tom namerom bolje ni ne dolazi...ovo ti najozbiljnije kazem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eatThis Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 To reci sharky-ju a ne meni !!!! Prvo pogledaj ko prvi spominje tucu pa onda pametuj !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ovo je otislo van kontrole LOCK.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts