Mario^^ Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Bice pre da mu je neko dao tih 5 golda :) ← Izgleda da jeste to, priznao je :P Ali opet me mozda farba, igra elfa i ima zenski karakter. Kaze da kad naidje na nekog visokog levela smara ga da mu da 1 gold da se on skine i igra pred njim... i navatao 2,3 lika koji su mu dali. Recite koje ciganisanje, ako je ovo moguce, valjda mu je jedan dao gold, a neki drugi lik mu je dao neki item koji je prodao za 2 golda. Verovatno im slaze prichu da je riba... koja kurva recite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Heh, sad sam 6. level, neki paladin iz Holandije pomog'o meni i ortaku malo kroz neku pecinu. Samo neznam kako mu nije smor ( 23. level je lik )... Nego nebitno... imam jednog ortaka koji igra sa elfovima i tek je 11. level, a ima 5 golda, kaze da krade pare kripovima iz wind walk-a. Kako to jbt ? Da nije malo imba ? :) ← lolz, wind walk.. iz priche provaljujem da je lik rogue i da radi pickpocketing! =) mada nema leba da je na 11. levelu skupio 5gp.. jedino ako to ne radi 3 nedelje svaki dan na svakom creepu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftaje Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Izgleda da jeste to, priznao je :P Ali opet me mozda farba, igra elfa i ima zenski karakter. Kaze da kad naidje na nekog visokog levela smara ga da mu da 1 gold da se on skine i igra pred njim... i navatao 2,3 lika koji su mu dali. Recite koje ciganisanje, ako je ovo moguce, valjda mu je jedan dao gold, a neki drugi lik mu je dao neki item koji je prodao za 2 golda. Verovatno im slaze prichu da je riba... koja kurva recite... ← ne seri da stvarno moze da se tako prostituise :))) .Ovo je sve bolje i bolje!!!!!Mislio sam da je wow extra a sad mislim da je ultra.Ortak mi 15-og donosi wow iz amerike za 32 evra ali da sam znao koliko je ovo dobro kupio bi i ranije ovde za bilo koje pare::)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Samo neznam kako mu nije smor ( 23. level je lik )... ← U nije to nista, da vidis ti kako sam ja pimpina muchio da mi pomaze, a on je lvl 60. :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 U nije to nista, da vidis ti kako sam ja pimpina muchio da mi pomaze, a on je lvl 60. :} ← he he. i ja sam cimao jednog ortaka da mi pomaze kad je bio lvl 40 a ja 32 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 na lvlu 11 mozesh nekih 1-2g da skupish sa bilo kojom klasom a pickpocket je oko 30coppera na low lvl creepovima neo ako ti treba pomoc za instance i elite questove samo reci... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Krenuo sam, pre par dana, da igram Wow, i naravno imam mnogo jako puno problema !!!! Nema se golda, jako slab armor, oruzija nikakva... Ako postoje neki uslovi za ulazak u klan kazite !!!!!!!!!!!!!! PLZ!!!!!!!!!!!! ← toliko ste napali decka da verovatno vise nece ni da dodje na forum :) za pocetak napisi koji server koja rasa pa onda da vidimo da li neko moze da pomogne Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
=)SMILEY(= Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 (edited) A kako se siju te torbice? Ja sam slucajno nasao jednu. Jel se sije od one tkanine koju skupljam? Ja sam svu tu tkaninu do sada prodavao. :) Nego cemu sluze neke zelene kockice? Pozdrav ← PITAJ UCITELJICU !!!!!!!! Edited August 13, 2005 by =)SMILEY(= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
=)SMILEY(= Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 toliko ste napali decka da verovatno vise nece ni da dodje na forum :) za pocetak napisi koji server koja rasa pa onda da vidimo da li neko moze da pomogne ← Server: Shadow Moon Rasa: Night Elves Klasa: Hunter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
=)SMILEY(= Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 Pa prvo na kom si serveru, a sto se toga tice ja svima koji pocinju lepo objasnim da ne treba kupovati nista na malim lvlima vec samo koristiti ono sto nadjes ili ako ti neko nesto pokloni. Jedina stvar koja ti napocetku treba su torbice a njih ce ti ili neko sasiti ili pokloniti... ← Na shodow moon-u !!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
=)SMILEY(= Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 =) car si najozbiljnije... ← A SAD SAM CAR ???????!!!!!!!!????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
=)SMILEY(= Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 JEBES VISE WOW !!!!!!!!! OD DANAS PICIM GUILD WARS !!!!!!!!!!! NE TREBA MI POMOC !!!!!!!!! DOVIDJONS !!!!!!!! HVALA LIKOVIMA KOJI SU HTELI DA POMOGNU !!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 A SAD SAM CAR ???????!!!!!!!!????????? ← ti si poremecen najozbiljnije... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ma neko loczi bre samo chekamo trenutak istine.....mozda se Ramzes vreatio da pravi zabunu..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts