Jump to content

Na echo-u orc ima svog heroja, a bogami i ud svog

Recommended Posts

pa da ali ne mislim ja da koristis vs svih rasa... mislim vs huma moze da prodje opusteno ako masujes i gruntove ukoliko on ide kao sto ti kazes na brakere... ali vs elfa po meni jako tesko prolazi. u orc miroru je ravno imbi :D

edit: vs orka jos nisam probao kada probam javicu ti :p ali mislim da bi bilo do jaja cepsas dva bistjarija i raidere + tc panda 3ci lvl . i pilidz odes i porusis mu bazu za mili sekundu (fire wave+raideri)

On se tpuje i ugazi te...

bnlsignature.jpg

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On se tpuje i ugazi te...

a jebi ga sad nikad ne znas, ovo je ipak teorija treba to pokusati u praksi :D

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Nebih da diskutujem andedov izbor heroja :))

Zashto ne bi probao ono gogino sa DL-om i carrionom? :)

Mozhesh sa undom uvek da odesh i 1. CL-a.

A ne bi ti shkodilo da probash protiv humana na primer DK/DR findove pa frostove.(Ili DR/DK mozhda josh bolje, zavisi od mape)

Ima milion mogucih taktika, samo treba probati sve...

Zashto ne bi probao ono gogino sa DL-om i carrionom? :)

Mozhesh sa undom uvek da odesh i 1. CL-a.

A ne bi ti shkodilo da probash protiv humana na primer DK/DR findove pa frostove.(Ili DR/DK mozhda josh bolje, zavisi od mape)

Ima milion mogucih taktika, samo treba probati sve...

Findove nekada koristim na echo....... :)vs humana

Edited by Chobo_Freeman
logo_phpBB.gif

Necu da ispadnem hater ali Gogili svaki bolji Orc bi te ugazio na ovoj mapi.

Lepa ti je zamisao ali onaj lik je retard baci ti mrezhu ti mu se tp-ujesh zato shto nema stomp ili mogao je da te zaglavi pa da sacheka da iskoristish tp i da ti onda baci mrezhu(ili da te stompuje) ali lik je retard.

Fiendovi na echo-u su njesra iz vishe razloga.

1. Vishe od 80% Orcova idu na BM + TC + Grunts + Wyverns sa brzim techom i late Beastarima.

2. Bube su spore, kasno izlaze i kada ti budesh imao 2-3 bube i heroja on ce vec sa Bladeom da pocreepuje kod tebe artifakt i uzece onaj drugi na svojoj fontani.

3. Sve vreme ce da te smara jer ti ochigledno morash da creepujesh za lvl 3 DK-a ili CL-a. Dok ti creepujesh on ce da se expanduje i imace TC lvl 3, a da ne pricham o tome ako te creepjackuje sa TC-ijem i ostalim gruntovima.

4. Na shta cesh ti da idesh na Destrose? Frostove? Mozhda Banshike i ghoule? Da bi Destroyeri vredeli neshto moraju da imaju barem lvl 2 armom a on ce dotle toliko da te ekonomski ubije da necesh moci da izvuchesh vishe od 2-3 Destrosa.

Exp: Natera te da se TP-ujesh(ako ga usere mozhda cesh i 2-3 puta morati da kupish tp) = 350 golda

Ubije ti 1-2 Bube = 215 golda 40 drva x2....

Ubije ti heroja lvl 2-3 (mada pre cesh da se TP-ujesh nego da pustish da ti heroj pogine) = 300 golda odprilike + vreme za koje izadje heroj.

Ne zhelim da spomenem rep kada je WinnereseT radio BeastMaster-a + Banshike + Necrose + ghoule + fiendove + statute + destrose + pa nije mogao da dobije Orc-a...

Jednostavno Orc ima vishe prednosti na toj mapi. A za kraj pogledajte rep(koji ste sigurno gledali) 4K.Grubby vs Giacomo (2 partija na Echo-u, Giacomo vodi 1-0)

http://www.wc3addicts.com/replay.php?rid=39803

Pogledajte u kom minutu je Giacomo digao Destrose (mislim da mnogo brzhe ne mozhe od ovog da se naprave destrosi)

Orc >>> UD (On Echo Isles)

Edited by VoOdoO_MaN

Got some minuses for free?

,Aug 16 2005, 17:20]PersonalJesus=Ghost...

Misli da je zanimljiv... ^^

brate, sta ako uradim implantaciju brade? [:D]

mada... pitam se sto mi nisu poslali poruku tipa "nick nije prikladan za event zbog vishih religioznih razloga.....", razmishljao sam da promenim u "Za Vishnju!". [:D]

Edited by spo(ghost)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Necu da ispadnem hater ali Gogili svaki bolji Orc bi te ugazio na ovoj mapi.

Lepa ti je zamisao ali onaj lik je retard baci ti mrezhu ti mu se tp-ujesh zato shto nema stomp ili mogao je da te zaglavi pa da sacheka da iskoristish tp i da ti onda baci mrezhu(ili da te stompuje) ali lik je retard.

Fiendovi na echo-u su njesra iz vishe razloga.

1. Vishe od 80% Orcova idu na BM + TC + Grunts + Wyverns sa brzim techom i late  Beastarima.

2. Bube su spore, kasno izlaze i kada ti budesh  imao 2-3 bube i heroja on ce vec sa Bladeom da pocreepuje kod tebe artifakt i uzece onaj drugi na svojoj fontani.

3. Sve vreme ce da te smara jer ti ochigledno morash da creepujesh za lvl 3 DK-a ili CL-a. Dok ti creepujesh on ce da se expanduje i imace TC lvl 3, a da ne pricham o tome ako te creepjackuje sa TC-ijem i ostalim gruntovima.

4. Na shta cesh ti da idesh na Destrose? Frostove? Mozhda Banshike i ghoule? Da bi Destroyeri vredeli neshto moraju da imaju barem lvl 2 armom a on ce dotle toliko da te ekonomski ubije da necesh moci da izvuchesh vishe od 2-3 Destrosa.

Exp: Natera te da se TP-ujesh(ako ga usere mozhda cesh i 2-3 puta morati da kupish tp) = 350 golda

Ubije ti 1-2 Bube = 215 golda 40 drva x2....

Ubije ti heroja lvl 2-3 (mada pre cesh da se TP-ujesh nego da pustish da ti heroj pogine) = 300 golda odprilike + vreme za koje izadje heroj.

Ne zhelim da spomenem rep kada je WinnereseT radio BeastMaster-a + Banshike + Necrose + ghoule + fiendove + statute + destrose + pa nije mogao da dobije Orc-a...

Jednostavno Orc ima vishe prednosti na toj mapi. A za kraj pogledajte rep(koji ste sigurno gledali) 4K.Grubby vs Giacomo (2 partija na Echo-u, Giacomo vodi 1-0)

http://www.wc3addicts.com/replay.php?rid=39803

Pogledajte u kom minutu je Giacomo digao Destrose (mislim da  mnogo brzhe ne mozhe od ovog da se naprave destrosi)

Orc >>> UD (On Echo Isles)

Wrong.Prosto ne verujem da ti ovo pishesh...Ako odes na gulove bices expresno zgazhen od orca samim tim sto ce te ismarati sa BMom i TCom,posle ce opet izvuci wvverne koji su logicno smrt za gulove.Ja licno forsiram Beastmastera+2crypt fiendove vs orca na ovoj mapi jer jednostavno gaze,i osim neke sulude taktike ne mozes dobiti orca..Ako odes na gulove,i on izvadi air,sta ces ti posle?fiend?-sanse nema to ne radi vise i sam to znas,jer ce on imati uvek 4,5,6 wyverna vise nego ti fiendova.Destrotere?-lool,nema sanse cak i 0-0 wyv >> 1-1 destrosa...Gargse?-zgazeni od batova...Tako da fiend na pocetku je prosto neminovno ako nisi 3 puta bolji od protivnika...

Ovo Ghostovo sa Beastom je bash extra na echou, prilichno brzo iskripujesh, njegove ptice nemaju shanse da prodju, a i na zemlji mozhesh lako da ga dobijesh, jer imash beastove sumone, 2 wand-a za kosture, i pandu 2. sa pivom... Isfokusirash mu raidere ako se sluchajno zaleti sa njima, i posle je sve lako, zakopavash fiendove ko od shale...

E da pomognem voodomanu i zeroxu prekinite da se smarate i troshite dragoceno vremen i da se raspavljate koja je taktika bolej vs orka,vec umrite kao i ja :)) sve sam probao i svaki put crknem na uvek isto sranje,grunt raider,zaobde exp stavi 2nd bistary mass ptica kada prigusti raider,stomp FF DK,ti tp,morash da napadash zbog timinga i destrosa,ali nema se para za destrose pa ti gledaj hocesh da stavish joh kog novog destrsoa ili da idesh sa 4 komada na njega ali sa TP,no nije ni bitno sve jedno kada prigusti on sve na DK ako nemash tp mrtav si,drugim recima pls nerf RAIDER!!!!!!! tt

Edited by Chobo_Freeman
logo_phpBB.gif

E da pomognem voodomanu i zeroxu prekinite da se smarate i troshite dragoceno vremen i da se raspavljate koja je taktika bolej vs orka,vec umrite kao i ja :)) sve sam probao i svaki put crknem na uvek isto sranje,grunt raider,zaobde exp stavi 2nd bistary mass ptica kada prigusti raider,stomp FF DK,ti tp,morash da napadash zbog timinga i destrosa,ali nema se para za destrose pa ti gledaj hocesh da stavish joh kog novog destrsoa ili da idesh sa 4 komada na njega ali sa TP,no nije ni bitno sve jedno kada prigusti on sve na DK ako nemash tp mrtav si,drugim recima pls nerf RAIDER!!!!!!! tt

Ja imam dobitnu kombinaciju za orka,znaci u zadnje vreme oko 85% !!! pa ti vidi,recicu ti na WCGu :P

E nije da sam neki gosu...ALI ne znam shto neko ne proba da ubaci Pit Lorda u pricu+findovi+banshike...on je Undead heroj..pa se leci na blajtu i sve to...howl of terror+curse..je do jaja...otkud znam...meni ponekad i uspe :-)...jos ako drugog ubacis pandu sa brawlerom...findovi zive 100god i bez micra

Prca mi se za custom titulu!