Jump to content

Finesa kursevi - brzo citanje?

Recommended Posts

ja bio pre sto godina na pamcenju i nije nikakva prevara, jednostavno se radi o prostoj primeni nekih naucnih dostignuca. ko sto neko rece, uce te da koristis obe hemisfere mozga sto te ultra pobaji, jer ako ucis/citas/sta vec na klasican nacin smoreno je sto desna hemisfera, aj sto ne pomaze, nego sto cak i odvlaci paznju. i nije nikakav sarena laza trip, ja sam znao za te probleme i ranije, jedino sto ti ovi likovi pokazu konkretne metode kako da se pobajis. e sad, rad je u tome sto treba da si samodisciplinovan, ko sto ja nisam bio, pa sam popusio kurac i sad isto pamtim/citam/ucim ko i ranije zato sto sam debil. fazon je u tome sto te oni nauce metodama za ta dva dana, pa ti onda ides gajbi sa znanjem sta i kako treba da se tripujes, ali ti nedostaje praksa, koju sam stvaras tako sto sam sebe nabadas da treniras, sto ja nisam bio u stanju...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pa da od jos nekih ljudi sam cuo da ako se ne vezba dzaba ti svega, sto je u principu ok. Inace ja sam probao sa nekom knjigom (druga izdavacka kuca je u pitanju) i u fazonu za takve stvari moze da se koristi knjiga ali tek kad vec znas o cemu prica posto si vec prosao kurs... uglavnom zvao sam svi kursevi su 7080 ili 5900 ako se uplati do cetvrtka pre kursa/ako ste clan mense/prijavi se 3 i vise ljudi iz iste porodice/ide se na 3 ili sva 4 kursa

"Ako putnik ne naidje na boljega od sebe ili na sebi jednakoga, neka se cvrsto drzi svoje osamljene staze jer nema druzenja sa budalom."

Dharmapade [5]

meni samo nije jasno, gde se vi zhurite dok chitate knjigu? ja nasuprot bash otezhem kraj, narochito ako je zanimljiva :)

Kako ne treba,kada ti dođe profa i kaže sutra po dogovoru tumačimo Romea i Juliju kao što smo se dogovorili.Vi ste svi pročitali knjige najverovatnije....hm da [:D]

Pročitao sam taj smor od knjige za sat i po [:)]

ja bio pre sto godina na pamcenju i nije nikakva prevara, jednostavno se radi o prostoj primeni nekih naucnih dostignuca. ko sto neko rece, uce te da koristis obe hemisfere mozga sto te ultra pobaji, jer ako ucis/citas/sta vec na klasican nacin smoreno je sto desna hemisfera, aj sto ne pomaze, nego sto cak i odvlaci paznju. i nije nikakav sarena laza trip, ja sam znao za te probleme i ranije, jedino sto ti ovi likovi pokazu konkretne metode kako da se pobajis. e sad, rad je u tome sto treba da si samodisciplinovan, ko sto ja nisam bio, pa sam popusio kurac i sad isto pamtim/citam/ucim ko i ranije zato sto sam debil. fazon je u tome sto te oni nauce metodama za ta dva dana, pa ti onda ides gajbi sa znanjem sta i kako treba da se tripujes, ali ti nedostaje praksa, koju sam stvaras tako sto sam sebe nabadas da treniras, sto ja nisam bio u stanju...

Znaci nisu ti pomogli ko ni meni.

pa nece niko sve da ti servira,moras nesto i sam da uradis o0....oni ti pokazu sta i kako,a ti ako mislis da je dovoljno da pljunes lovu i odslusas to,prevario si se,ne ?

Zajebali su me, da. Reklama govori da ces sve nauciti na samom kursu, nemoj da se zavaravamo...

Postavite sebi sledeca pitanja:

1. Da li ste sigurni da ste znali da citate i pre kursa?

2. Govorite o mogucnosti ukljucivanju obe hemisfere bla bla bla - da li je moguce da su vama oni onda iskljucili i tu jednu?

Edited by New Order Footman (NWO)