LaG Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 http://www.musicv2.com/artist/adrianfuture lik radi na 3 gramofona, experimentishe sa zvukom prelazi sa jedne pesme na drugu se ni ne primete i postizhe ono shto se, po meni, treba postici (ako gledamo na dj-ing kao na umetnost) chovek napravi ustvari jednu pesmu koja traje 70 skinite layered soul ako zhelite da vam zhivot mio bude okachicu posle josh jednog lika, samo shto je totalno anoniman pa moram da trazhim opet link na kom sam ga nashao Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 6, 2005 Author Report Share Posted August 6, 2005 sasha je meni previshe elegichan ali solidan (shto se zvuka tiche) ovaj je onako.. etheral ;) i chuje se da ima vishe slojeva tj da skoro uvek idu dve stvari odjednom ali jedna u pozadini (za razliku od standardnog stremljenja ka "DVE ODJEDNOM BRATE") Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 6, 2005 Author Report Share Posted August 6, 2005 http://www.corewatch.net/corewatch/mixesview.php?mix_id=2 ovaj amok je totalni anonimus lik pushta teshki chill ali ne ptice i balvane kako pevaju vec elektronsku, mnogo minimalnu muziku ortak koji se bacakao malo oko choveka konta da je to _the_ amok, iliti zli nemac koji vrti schranz (najtvrdji tehno) a da je ovo samo njegova nezhnija strana :) pogledajte tracklistu samo mix (tj godine u kojima su pesme izashli) enivej, ovo mi je jedan od top3 mixova koje sam u zhivotu chuo drugi njegov mix se mozhe naci na istom sajtu ali, iako je u istom duhu i na slichan fazon, ipak je za nivo ispod Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Amok - Amok Lounge Vol. 1 uhhhhh, ovo je predobro. hvala lagisha na ovom linku i samom sajtu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ma jeeeeeste Amok vrti chill :) A najjachi je fazon sto neki ljudi ne kapiraju da kad hoces da radis na 3 gramofona nije fora da ti konstantno 2 budu gore, nego da je techniji mix, ako me razumete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 taj rad da prelazi budu neprimetniji ja npr kada namiksam dve stvari i izlazim iz jedne moram da je spushtam milion vremena koje bih mogao provesti namiksavajuci novu stvar 3 gramofona znachi vecu slobodu tjiro, skini i adriana layered soul, ima isti shmek mada ima i kick a ako ti se svidja takav chill propbaj da jurish za detroitskim chillovima ili IDM based (kao shto je ovaj) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 evo slušam ovaj prvi, konačno je došao na red za down.. prija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 najbolje je da radite na 50 gramofona.... na svaki po jedan vinil, unapred markiran + nastelovan pitch, kako bi postigli taj nevidljivi prelaz... ahhh, krasno! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 pazi sad ovaj komentar aj objasni mi zashto hejtujesh sad? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 e al nikako mi bre nije jasno,cas pljujete rad na 3gramofona,cas hvalite...inace,krivo mi sto sam dial up korisnik pa ne mogu da uzivam kao i vi...;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 taj rad da prelazi budu neprimetniji ja npr kada namiksam dve stvari i izlazim iz jedne moram da je spushtam milion vremena koje bih mogao provesti namiksavajuci novu stvar 3 gramofona znachi vecu slobodu ← Upravo sam na to mislio, ne bih mogao bolje reci. Samo ne znam da li neki progressive dj vrti na tri ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 A Krule otju li dobiti neke pare, jel ti se javlja? Aj brate sad kad si u seriji Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 Ne. I za tebe jedno ne, moze i na dva deka. ← o hvala ti kruko veliki mozhe sve na dva deka Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts