Sajro Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 [sERVER] Beginning rolling restarts shortly, due to some confusion, we apologize for the late start with this. - ne kapiram, shta su ovim hteli da kazu?! koj tardovi, zar nije lakshe retji "we are restarting server in XX:XX, sorry" nego "beginning rolling restarts..." bla bla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Ne znam upravo sam video to... sto znaci da je Daunmaul down :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 evo.. vetj 20 min razmisljam i ne vidim poentu te rechenice, shta su jebeno hteli da kazu?! :/ sve u svemu, server je down ali ne kapiram taj message koj su ostavili. shta su "rolling restarts"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 (edited) pazi mozda im je lakse retji restart server in bla bla ali zasto se to radi kada nije sreda :D.... mada mozda su nesto sjebali pa sad nabrzaka sredjuju :D Edit: posle par minuta proradio je Daunmaul bez nekih razlika u odnosu na pre restarta... Edited August 5, 2005 by MarkoL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 hehe znachi bilo je veselo dok sam spavao =o)) a cyro chovek je osetio potrebu da iskoristi izraz koji oni interno koirste..verovastno se zajebao...sigurno postoji nekoliko vrsta restarta i ovaj je neki rollujutji =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Meni se shmoon normalno restartovao u 6:00, disconect, connect i sve u redu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorbidPagan Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Meni nije jasno kako je uvek Skullcrusher jedini server koji ode offline, ne dok je maintanance, nego onako random, i niko se ne moze logirati po 3 sata. Ponekad i Stormreaver, Bladefist i Shattered Hand su u isto vreme down, ali Skullcrusher UVEK (A u sredu smo imali MC raid :P, bas kad je Skull bio down) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 rolling restarts bi trebalo da znaci da blizz shefovi zasednu i rade /roll pa koj server padne ide mu restart :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 rolling restarts bi trebalo da znaci da blizz shefovi zasednu i rade /roll pa koj server padne ide mu restart :P ← to sam i ja teo d akazem... ahhahah koji frikovi... roluju za server ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 rolling restarts bi trebalo da znaci da blizz shefovi zasednu i rade /roll pa koj server padne ide mu restart :P ← ahhaha !!! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Ma bre stara prica. Posle patcha nedelju dana treba da on legne kako treba. Uopste mi nije jasno sto al tako je uvek. /random 100 pa sta bude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 ma da prvi put kad udjesh na server posle patcha pochne gadno da se baguje Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Imaju neke tripovi ljudi koji duze igraju MMO-ove kazu roll za pravljenje novog lika, toon im je naziv za samog lika, a ja sam pomislio da se radi o novim serverima koji ce poceti od nule, znaci nece biti likova koji su veci nivoi ni character migration sistema na njima duze vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Mislim da su hteli reci rollujemo back bazu podataka sa userima od 1 marta :))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Imaju neke tripovi ljudi koji duze igraju MMO-ove kazu roll za pravljenje novog lika Ne, tako kazu ljudi koji duze igraju rpg, jer prilikom pravljenja novog lika u vecini rpg sistema se za svaki njegov pocetni atribut baca kocka (rolluje se) pa otuda i pomenuti naziv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Ne, tako kazu ljudi koji duze igraju rpg, jer prilikom pravljenja novog lika u vecini rpg sistema se za svaki njegov pocetni atribut baca kocka (rolluje se) pa otuda i pomenuti naziv ← I stand corrected :) Proucio sam svojevremeno kompletna pravila druge edicije AD&D-a zbog Baldurs Gatea gde se koristio taj sistem za pravljenje lika. Mnogo je smesno napravljeno to sa kockicama i atributima od 3-18 +bonusi od racial traitova, prakticno u nekim atributima nije postojala razlika u rasponu 6-14 vec su samo ultra niske i visoke dobijene vrednosti dodavale i oduzimale efikasnosti lika u igra, a tako dobijene vrednosti nisu mogle da se unaprede tokom igre. Stvarno ne znam zasto se izraz roll koristi za WoW gde takvih rollova nema ni u jednoj fazi ni pravljenja ni razvoja lika gde se uvek dobijaju samo fiksne vrednosti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Mnogo je smesno napravljeno to sa kockicama i atributima od 3-18 +bonusi od racial traitova, prakticno u nekim atributima nije postojala razlika u rasponu 6-14 vec su samo ultra niske i visoke dobijene vrednosti dodavale i oduzimale efikasnosti lika u igra, a tako dobijene vrednosti nisu mogle da se unaprede tokom igre. Da, u ad&d2 kod vecine atributa je bilo svejedno da li je njegova vrednost 10 ili 14 jer su obicno tek 15 i 16 znacili neki pomak. Uglavnom to je ostavljalo prostora za lepe strateske manipulacije prilikom kreiranja lika :) Stvarno ne znam zasto se izraz roll koristi za WoW gde takvih rollova nema ni u jednoj fazi ni pravljenja ni razvoja lika gde se uvek dobijaju samo fiksne vrednosti :) Verovatno ljudi to govore chisto iz navike...stare navike se tesko menjaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts