Jump to content

Pomoc u vezi torenta

ReVeNaNt

Recommended Posts

Pokusavao sam da dl-ujem anime po prvi put ovako, uz pomoc jedno 4 razlicita torent programa, i svaki put mi je dl ocajno nizak, do 6 kbps. Ja imam adsl 256k tako da mi je ovo nezamislivo. Posto se ja jako slabo razumem u sve to da li neko moze korak po korak da mi to objasni kako da ga podesim da radi kako valja, pogotovo ona podesavanja za portove, to nikako ne razumem. Plz neka neko odgovori, ako vas ne mrzi [:D] . Unapred hvala.

sve zavisi koliko seed-ova imas..a i sa torentima brzina u pocetku je dosta mala..ali ti posle nekog vremena izvuce maksimum..bar kod mene...

ako ti se ne svidja skidaj preko p2p-a ;)

Koji ti protok imas .. I koji program koristis ... Posto i meni torente skida veoma sporo , nekih 5-6 kb ....

-In the church they say to forgive...

-Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ...

juvefan9ds.gif

----------------------------------------------------------------------

jddrinker5js.png

e, baš sam se spremao to da napišem, crash :)

enivejz, prvo i osnovno kod torenta jeste - port 6881 mora biti otvoren. druga stvar na koju treba obratiti pažnju je pravilno ograničavanje UL brzine.. tu valja eksperimentisati, negde između 65 i 80% efektivnog uplink-a treba ostaviti za UL, da bi bilo mesta za kontrolne pakete, komunikaciju sa tracker-om itd.

i prijateljski link za kraj: http://www.google.com/search?q=bittorrent+...=utf-8&oe=utf-8