FingolfiN Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Naime radi se o pohodu horde i zlih akrepa na humanski drevni grad. Zapazicete da je mikro igraca na najvecem nivou ali neki ipak smatraju da je dobra strana dobila uz pomoc srece... Citava poenta se skrila u tajni da je kljuc uspeha KNJIGA MUDROSTI koju je na kraju zli vrach Saruman poqpio ali kao sto se nazire zla strana nije izvojevala pobedu... Naime, knjigu mudrosti je pre Sarumana drzao pri sebi Dobrocudni pismonosha koji je kasnije brutalno ubijen... pogledajmo... http://s32.yousendit.com/d.aspx?id=2ZIR0PY...O3382KY58J4VWDP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 aaaaaaahahahhahahhahahahhha roflmao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyuk Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ROFLMAO :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 Naime, pricha pocinje nekada davno kada su se desavale stvari cija imena ovde necu pominjati... Vekovima je knjiga mudrosti cuvana u krugu vilovnjaka i kojekakvih dzidza bidza ali dosla su vremena tame i straha, kada niko nije mogao da zna kakve se stvari dogadjaju na mracnom zapadu... Bese to vreme ljubavi, izdaje, prevare, smrti. Bese to vreme kada se niko nije plasio da umre od maca ili strele... Tada se iz vihora beznadja nazire mladi pismonosha iliti kako ga Stariji nazivaju Glasnik. On ce promeniti buducnost i jednom za svagda definisati proslost !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 OVO ne priznajem , vidi se da su nabovi u 34 min onaj orak drzi 14 grunta na koordinatama 34 / 81 i nema podrshku sa korodinata 87 /64 ... btw gde ima da se pazari ovaj td ? mikor knjiga , plato ? Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Nice!, samo mi recite koju vrstu droge uzimate?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Ja mislim da je neprijatelj napadao svo vreme na pogreshnu stranu, sobzirom da je ta strana bila konstantno utvrdjivana nakon svakoga napada. Da je neprijatelj imao u posedstvu knjigu mudrosti, verovatno bi se slozio da je trebao da napadne zapadnu stranu, posto je bila manje utvrdjena, a i lider nije bio toliko spreman na jedan od onakvih napada. Josh jednom, minas tirith je spasen, zahvaljujuci knjizi mudrosti i njenim vernim arhitektama. btw , vladice, to je base human :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Nice!, samo mi recite koju vrstu droge uzimate?:) ← droga je bila smor :D btw sto ste prebacili u dota i ostale mape kad je obican rep, igrali smo gnollwood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Ja mislim da je neprijatelj napadao svo vreme na pogreshnu stranu, sobzirom da je ta strana bila konstantno utvrdjivana nakon svakoga napada. Da je neprijatelj imao u posedstvu knjigu mudrosti, verovatno bi se slozio da je trebao da napadne zapadnu stranu, posto je bila manje utvrdjena, a i lider nije bio toliko spreman na jedan od onakvih napada. Josh jednom, minas tirith je spasen, zahvaljujuci knjizi mudrosti i njenim vernim arhitektama. btw , vladice, to je base human :D ← hehe , to su nauchili od greena :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 hehe , to su nauchili od greena :) ← pa znam :D, nego kazem vladici :)))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 Mladi hrabri Pismonosha je dao svoj zivot zarad odbrane ovoga drevnoga, i posve vrednoga grada i njemu, ali samo njemu cemo dati zvanje Velikoga Chuvara Jedne KNJIGE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Svaka cast za izvale ali najbitnije je da orc nije research-ovo Berzek za gruntove do kraja partije a samo je to pravio (u prvom delu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Svaka cast za izvale ali najbitnije je da orc nije research-ovo Berzek za gruntove do kraja partije a samo je to pravio (u prvom delu). ← O boze, najbitnije je da likovi neznaju da mikruju ni na kripovanju :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted August 4, 2005 Author Report Share Posted August 4, 2005 (edited) O boze, najbitnije je to sto su poslali formaciju gruntova na kule i sto je lik drzao 3 seljaka na rudniq celu partiju i sto kripuje zuti krip sa 2 futmena. Edited August 4, 2005 by FingolfiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 neznam sta vi mislite, ali, ja kazem da bi ih sharki sve sabio na drijade i hunte Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts