Jump to content

Jeli istina

Recommended Posts

Imash tih sajtova koliko otjesh i cene se kretju od tipa 100gp za 30$ do 2000gp za 500$ ali je Blizzard lepo rekao da tje svaki put kada provale da to neko radi (prodaje/kupuje) banovati obe strane tako da je rizichno.. ali s'druge strane ja ne kapiram kako mogu da te "provale", jednostavno kazesh "to mi ortak, poslao mi pare" a protiv toga nema nikakvih zabrana!

Inache mislim da je ta kupovina golda preko neta jako losha stvar, unishtava sushtinu igre. Bash je super kada neki burzuj iz nemachke ima kesha da baci na gold za WoW i to tipa 500$, naravno da tje imati i odlichne iteme i da tje da ownuje + sve to bez truda.

Uzas.

Ako te bash zanima da kupujesh gold za WoW, bacaj pare.. shta me briga. Najbolji sajt (koliko sam chuo) je http://www.worldofwar.com ali nemaju nishta u stock-u za Dunemaul (ako si tamo).

ljudi dal ste vi normalni, o cemu vi pricate????

kupi wow za 50e i igraj bre ko covek, kakva crna kupovina golda i heroja????

svaka cast blizzu bar na tome sto ukidaju acc za sve takve pokusaje, ne kapiram nekog lika koji da pare za 60lvl heroja i on je sad kao baja na serveru, pa nije ni cudo sto se ovde neki hvale da su sa 50im lvl ubijali 60

taj moze samo da se popne na svog epika kojeg je isto tako kupio na kvarno i da stane ispred ah i da se sepuri u nadi da ce neki klinac da pocne da ga smara odakle mu sve to a on ce da prica kako je solirao onixiju, sam raidovao stormwind i tako te maco gluposti

Edited by /7ETPOC

i tako ....