Black and white Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Cuo sam od jednog mog druga da postoji sajt na kone mozes da kupis golde za prave pare!??!mislim da je rekao da otprilike 1000g kosta negde oko 250$(nije provereno) ako neko zna o cemu se radi neka pise i neka izbaci sajt... Thanks unapred.... Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru) Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 da toga ima koliko oces 1000 g je 100 eura a ikmas i recimo da dobijes goovog heroja 60 lvl sa ekstra itemima i epic mountom za 650 dolara :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Imash tih sajtova koliko otjesh i cene se kretju od tipa 100gp za 30$ do 2000gp za 500$ ali je Blizzard lepo rekao da tje svaki put kada provale da to neko radi (prodaje/kupuje) banovati obe strane tako da je rizichno.. ali s'druge strane ja ne kapiram kako mogu da te "provale", jednostavno kazesh "to mi ortak, poslao mi pare" a protiv toga nema nikakvih zabrana! Inache mislim da je ta kupovina golda preko neta jako losha stvar, unishtava sushtinu igre. Bash je super kada neki burzuj iz nemachke ima kesha da baci na gold za WoW i to tipa 500$, naravno da tje imati i odlichne iteme i da tje da ownuje + sve to bez truda. Uzas. Ako te bash zanima da kupujesh gold za WoW, bacaj pare.. shta me briga. Najbolji sajt (koliko sam chuo) je http://www.worldofwar.com ali nemaju nishta u stock-u za Dunemaul (ako si tamo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 (edited) ljudi dal ste vi normalni, o cemu vi pricate???? kupi wow za 50e i igraj bre ko covek, kakva crna kupovina golda i heroja???? svaka cast blizzu bar na tome sto ukidaju acc za sve takve pokusaje, ne kapiram nekog lika koji da pare za 60lvl heroja i on je sad kao baja na serveru, pa nije ni cudo sto se ovde neki hvale da su sa 50im lvl ubijali 60 taj moze samo da se popne na svog epika kojeg je isto tako kupio na kvarno i da stane ispred ah i da se sepuri u nadi da ce neki klinac da pocne da ga smara odakle mu sve to a on ce da prica kako je solirao onixiju, sam raidovao stormwind i tako te maco gluposti Edited July 27, 2005 by /7ETPOC Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Totalno se slazem, kupovina golda ili lvl 60 karaktera je najgluplja stvar koju mozesh uraditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ufff ne bi verovao kakve sam ja idiotarije gledao u wowu pa se nebi slozio da je to najgluplja stvar.... mada definitivno koci igru kao sto editori koce druge igre... jedina razlika je u par stotina dolara koje ces ostati kratak ako varas u wowu. Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Pa ako ocete da bacate pare na to definitivno najbolji sajt je www.ebay.com al kao sto neko rece to ubija sustinu igre... E da i podnslov ti je los nema to nikakve veze sa blizzardom ;) Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts