Chobo_Freeman Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Da to znaci da je taj fury buljash i da je vucko igracina za njega, realno gledano? ← Vucko zabada na imbuuuuu :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 gogo, samo ja smem da kazem realno na ovom forumu :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 dobro netju vishe :), nekako sam to povukao od vas ne znam ni sam kako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 (edited) gogo, samo ja smem da kazem realno na ovom forumu :D ← realno? :D kapiram da neko voli Seselja i radikale ali ovo je... Edited August 7, 2005 by zerox[pro-team] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 realno? :D kapiram da neko voli Seselja i radikale ali ovo je... ← realno je interna fora, koju ti ne znash :D i dodjesh mi 10e :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ova komnda search kao da ne radi... Strasno me mrzi sad da otvaram svaki topic i da chitam... Interesuje me nesto... Prichali ste o nekoj partiji gde Grubby posle 0:2, pobedjuje moona sa 3:2... Aj mi recite samo gde je to bilo, kad, koja verzija i ako je u pitanju 1.18 dajte replay... thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 (edited) realno je interna fora, koju ti ne znash :D i dodjesh mi 10e :D ←WTF,realno to nije fer!!oops, 20? Ova komnda search kao da ne radi... Strasno me mrzi sad da otvaram svaki topic i da chitam... Interesuje me nesto... Prichali ste o nekoj partiji gde Grubby posle 0:2, pobedjuje moona sa 3:2... Aj mi recite samo gde je to bilo, kad, koja verzija i ako je u pitanju 1.18 dajte replay... thx ← To je vs FroGa valjda i to je bila 1,14 verzija,i ako volis Grubbyja ne gledaj te replaye jer je igrao na nepobedivi bat rider abuse,jebeni orc mtrvi,FroG da prve 2 partije dobio bez izgubljenog ghoula kad su igrali na "fer".cuz FroG>Grubby ^^ Edited August 8, 2005 by zerox[pro-team] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 yes, a na incupu juche neki Rus sa nickom rusk > frog, dok je grubby > ceo turnir. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 yes, a na incupu juche neki Rus sa nickom rusk > frog, dok je grubby > ceo turnir. ← Jbg Grubby zabada na IMBU :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 rusk=ili cara ili abver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 To su dva igraca iste rase pa se dvoumish ili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 To su dva igraca iste rase pa se dvoumish ili ? ← da znam koja je rasa ne bi se dvoumio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Hm.. i mene zivo interesuje ko je, pitacu ownitsch-a glavnog admina incup-a, makar rasu da saznam ako ne zna ko je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts