M's JmJ Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Kao sto i sam naziv kaze hteo bi da uzmem komp,ali ne znam u koju prodavnicu kompjuterske opreme u BG-u da odem.Ako vas ne mrzi preporucite mi neku gde je i odnos "cena-kvalitet" dobar.Imam oko 500eura pa bi ste mi mozda mogli pomoci i kakvu konfiguraciju da uzmem. P.S.Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Mogu ja da ti dam broj od jednog lika koji meni nabavlja delove a moze i da ti sastavi celu konfiguraciju.Pa ako oces broj reci pa da ti poshaljem na PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 ja sam za oko 500e pazario u eurolinku pre jedno 2 meseca. AMD AthlonXP 64 2800+ ATI Radeon 9550GE MSI K8N NEO-FSR / GigaLan / 7.1 512 ddr HDD 80GB LG Flatron T710P i dobro me sluzhi. za sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 zhonpi reci jel ti treba sa monitorom ili bez pa tju ti sklopim neshto i dam kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts