Immortalis Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Da li je warrior imba klasa i zashto. Ja tvrdim da je warrior sa full epic opremom najjaca klasa, kao i roque , jel njima sve od opreme zavisi, ali imati sve najbolje epike je teshko, cak nedostizno za vecinu. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 zavisi od guilda... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Cekaj, stani, pazi, gledaj, vidi - ocemo mi sad ovako do sutra. Zakljucili smo vec da su pally, shammy, druid, hunter, rogue i ne znam ko jos imba. Epic warrior... Jedna stvar - mozes do sutra da imas 10k armora kad ti mag baci poly a ti onda beeeechish po poljani. No, kod warriora je najvaznije da zna da igra svoju klasu (evo, opet, shaman u meni progovara). Naravno talenti. Na kraju oruzje mnogo znaci waru. Prvo must have oruzje da bi war bio polu imba - arcanite reaper. Onda mozemo preci na onyxia sword. Tu negde ubaci onu epic macu iz MC sa knockbackom i zavrsimo sa hand of ragnaros sa 80 dps i warrior je imba ^^. Milsim stvarno. Presli smo pola klasa u WoW i zakljucili da su imba. Dokle bre :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 sad bi trebalo stani i zakljuchiti shta znachi imba uopshte hahahahahahah Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 mag je imba ubija polimorfom :D Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 cinimi se da su ostali jos mag i priest :) Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Pazi priest je imba po defaultu. Baci ti onaj dot spell za par hiljada damage i onda fear i onda kuku meni tako da priesta necemo ni da pominjemo - imba po defaultu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanSu Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ja sam tek nedavno poceo da igram ovu igru,na doomhameru Orc Warrior 30 lvl i do sada sa pristovima sam izlazio na kraj u duelima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 Shta vredi shto ce mag da radi polymorph , blink, bilo shta, kad treba da mu pridjesh i udarish ga 5 puta ? :). Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 e da al treba mu prici to je fazon :) A on ti lepo novu, cone of cold, blink i skakuce okolo i spamuje instant cast spellove dok necrknes ;) Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Koliko znam ima samo jedan instant spell (fire neki) i u talentima ako ubaci onaj arcane aoe da bude instant (trosi mnogo mane). Problem magu je warrior koji se zaleti sa charge cim mag odskakuce malo dalje, a a ko je previse blizu onda ide jedan mortal strike i do vidjena drago nam je bilo. Mada realno warrior ne sme da gubi od maga svaku na 60 nivou. Sa epic opremom je naravno nepobediv :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 moze ako je nob :) ,ali shta vredi, kad vidi da ce da crkne on polymorph i pobegne. Zar nemogu da nerfuju taj polymorph , npr da moze da se iskoristi samo jednom na jednoj meti. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 E samo pitam kako ste budzili talente ? ja sam mislio 20 fury 31 protection ... ali nemam pojma :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Hand of ragnaros....da......za to ti kao 1. treba sulfuron.....a kao 2. treba ti ona narandzasta stvarcica isto zaboravih kako se zove.....pa ti onda treba TOLIKO SASTOJAKA da kad bi kreno danas da ga pravis dobio bi ga najranije za 2 meseca mozda i vise.....i to sve da te guild maximalno podrzi.....prvo procitaj sastojke koji su potrebni pa nda DPS i narandzasta slova ;) Warrior IMBA?....ne bih rekao....Ali kao sto uvek kazem sve zavisi od skilla.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Koliko znam ima samo jedan instant spell (fire neki) i u talentima ako ubaci onaj arcane aoe da bude instant (trosi mnogo mane). Problem magu je warrior koji se zaleti sa charge cim mag odskakuce malo dalje, a a ko je previse blizu onda ide jedan mortal strike i do vidjena drago nam je bilo. Mada realno warrior ne sme da gubi od maga svaku na 60 nivou. Sa epic opremom je naravno nepobediv :P ← Pa ima i coun of cold i novu, koji mu pored blinka omogucuju da se lepo udalji od tebe i zabodeti jedan firebolt posred cela :) (a tu je uvek i PoM -> Pyro kad se najmanje nadas ;) A sto se tice Hand of ragnarosa (http://www.thottbot.com/?i=40103) da bi ga dobio treba da imas Eye of Sulfuras (http://www.thottbot.com/?i=38350) sto je inace drop od Ragnarosa i da napravis Sulfuron Hammer (http://www.thottbot.com/?i=40119) za koji treba da se otelis da nabavis sve materijale (recimo 50 arcanite barova + jos gomila toga) tako da u pricipu mozes za to vreme komotno da skupis za 2 arcanite reapera :) Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Ma u odnosu na druge stvari 50 arcanite barova mu skoro dodje kao smeh..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Koliko znam ima samo jedan instant spell (fire neki) i u talentima ako ubaci onaj arcane aoe da bude instant (trosi mnogo mane). Problem magu je warrior koji se zaleti sa charge cim mag odskakuce malo dalje, a a ko je previse blizu onda ide jedan mortal strike i do vidjena drago nam je bilo. Mada realno warrior ne sme da gubi od maga svaku na 60 nivou. Sa epic opremom je naravno nepobediv :P ← fire blast, na koji moze da dodje bez problema crit i onda imas a sebi ignitate (goris i uzima bruka helta po sekundi) i impact (koji te stanuje tako da imas vremena da bacis arc miss ili pyroblast), cone of cold (koji te extra uspori), frost nova (koja te zaledi), arcane explosion (sa telentima) a trosi manje mane od svih drugih instant magija a tu je jos i ice armor koji ti usporava kretanje i udaraci cim ga pipnes Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 fire blast, na koji moze da dodje bez problema crit i onda imas a sebi ignitate (goris i uzima bruka helta po sekundi) i impact (koji te stanuje tako da imas vremena da bacis arc miss ili pyroblast), cone of cold (koji te extra uspori), frost nova (koja te zaledi), arcane explosion (sa telentima) a trosi manje mane od svih drugih instant magija a tu je jos i ice armor koji ti usporava kretanje i udaraci cim ga pipnes ← Dobro de, ja sam to malo ofrlje. Mag kida, nije da ne kida... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Kako gotivno izgleda.. dao bih tih 2000 samo zbog toga a + statsi su imbalonche! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 (edited) Umm, od dve stvari zavisi da li neka klasa (char) kida 1. od skill-a igracha koji igra char-a (u to ulazi i kako je talente rasporedio) 2. od item-a Edited July 24, 2005 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 24, 2005 Author Report Share Posted July 24, 2005 Hand of ragnaros....da......za to ti kao 1. treba sulfuron.....a kao 2. treba ti ona narandzasta stvarcica isto zaboravih kako se zove.....pa ti onda treba TOLIKO SASTOJAKA da kad bi kreno danas da ga pravis dobio bi ga najranije za 2 meseca mozda i vise.....i to sve da te guild maximalno podrzi.....prvo procitaj sastojke koji su potrebni pa nda DPS i narandzasta slova ;) Warrior IMBA?....ne bih rekao....Ali kao sto uvek kazem sve zavisi od skilla.... ← hand of ragnaros treba 2 meseca min , sastojci su previshe , ali kad h skupish vredi. 40 ar bara (stho nekako izgleda najlakshe)!! onda sulfron ingoti koji su dosta retki. A cekic se pravi ovako: Prvo nadjesh ingot i ondesesh ga u brd kod onog lika iz thorium brotherhoda, on bi tada trebao da ti da planove sa sulfron hammer, medjutim tu ima josh jedna stvar koja je neki ugovor, e taj ugovor niko nezna kako da se dobije, mozda samim tim kad predash taj ingot ili je u pitanju reputacija sa thorium bros. Dalje kad skupish sve sastojke za njega i napravish ga , treba da nadjesh eye of sulfras koji je drop od ragnarosa. Onda ga iskombinujesh sa sulfron cekicem i dobijesh HAND OF RAGNAROS !!! WAAAA, postao si naj imba lik na serveru. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Pa kad vidim da treba valjda 20 fiery core-a i 20 lava core-a kolko se secam, mrzi me da gledam opet onda 40 arcanite barova stvarno JESTE smesno.....Pa onda Blood of the Mountain....ijaoooo....Sto se tice recepta siguran sam da treba exalted sa thorium brotherhoodom....i palisha nosi onaj mace na slici....jao tuge mila majko..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 (edited) btw moze neko da preporuchi neki solo i 1 x 1 pvp build , bez previshe instance ,mach orjentisan sa shtitom ili bez tj 1h ili 2h sve jedno je , sta je bolje za ovakav tip igre i na koje tech tree da se koncentrishem ... thx Edited July 24, 2005 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 24, 2005 Author Report Share Posted July 24, 2005 (edited) grime, to je slika sa test servera , nema taj pala to ,hvala bogu :)). Gde si nashao da treba exalted za thorium bros ? Bash sam se nacitao oko toga, i neki likovi su tvrdili da samo treba da se odnese sulfron ingot i ovaj ti da recept, usput podpishesh neki contract, e taj ugovor je problem, niko nezna dal se on odbija kad predash ingot ili zahteva reputaciju. @storm nevredi ti nishta da petljash ,samo cesh bacati pare za unlearn, dosta ce da izmene warra u sledecem patchu pa onda menjaj. Sada neka najbolja opcija ti je arms/ fury . Edited July 24, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 grime, to je slika sa test servera , nema taj pala to ,hvala bogu :)). Gde si nashao da treba exalted za thorium bros ? Bash sam se nacitao oko toga, i neki likovi su tvrdili da samo treba da se odnese sulfron ingot i ovaj ti da recept, usput podpishesh neki contract, e taj ugovor je problem, niko nezna dal se on odbija kad predash ingot ili zahteva reputaciju. @storm nevredi ti nishta da petljash ,samo cesh bacati pare za unlearn, dosta ce da izmene warra u sledecem patchu pa onda menjaj. Sada neka najbolja opcija ti je arms/ fury . ← Hmmmm i video sam da nesto smrdi......zar nije mace 2h bre.....uostalom evo ti link gde se vidi da je 2h i da stvarno treba exalted sa thorium brotherhoodom Recept za hammer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts