hero-of-the-day Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Da li neko moze da mi kaze kad je sledeci WCG i kako da se prijavim ? Zivim u Rumi a to je u PM i nemam pojma nista o tome! ovde u Rumi ima nas 4 koji dobro znamo W3 pa bi malo dosli da se oprobamo !! :D - I jos nesto ako si iz Sr.Mitrovice PLZ kazi mi u kojoj igraonici sad igrate najvise War i hoce li biti koji turnir uskoro ? Thx Svima koji mi pomognu :D !!! PoZ Quote RMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Mislim da bash u Rumi imaju predkvalifikacije. Enivejz, imash deo foruma posvecen WCG-u, pa prochitaj, sav info je tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Mislim da bash u Rumi imaju predkvalifikacije. LOL Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 LOL ← LOL za shta?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 lol za to da covek iz rume nezna da kvali ima u rumi! i da neko sa foruma mora da mu to kaze ;) Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero-of-the-day Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 THX green ! Quote RMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Pa mozda ne dolazi u igraonicu gde se odrzavaju kvalifikacije ..... imas sve na delu foruma za WCG a evo ti i ovde : 07.08.2005 (nedelja) igraonica "Aleksandar" - ruma JNA 187 nazovi mene za sve sto te zanima 063-531-821 Sunjalo !!!! Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyro Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 hero Brate dolazim u Rumu za kvalifikazije pa cemo i ovako da se vidimo da opikamo koju partiju u LAN-u......PoZZ 4N-Nooby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Dolazim i ja u Rumu na quali 8D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero-of-the-day Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 c u Spyroooo !!! Quote RMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts