Jump to content

Shta se deshava sa crtanim filmovima?

Recommended Posts

Pazi ja sam rekao kad sam bio klinac vise sam gotivio skubija od dextera iz prostog razloga jer dextera nisam shvatao a i kao sto sam rekao crtezi su ocaj.Isto,ne mozes da poredis skubi du-a koji je radjen 1965 i dextera koji je radjen 90-tih,pa da kazes neprirodni pokreti etc..Dobro deki nema 5 frejmova,nisam bukvalno mislio.

momche, tri praseta su prirodnija od skubi du-a

neka osoba glupak hehe

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Divno je imati brz net :)

Ja sam skinuo brrrrda looney toonesa. Ti crtaci su isto bili nafilovani nasiljem,dosta ih je zabranjivano (uzasan rasizam i ponizavanje crnaca/azijata). Ali odrastao sam uz njih i do jaj su mi i dalje.

Ren&stimoi i sundjer bob....sundjer je nesto sjajno, prosto mala deca ga obozavaju, i ja volim da ga gledam.

Ren i stimpi su takva grosteska i uzas da sam ja iskreno sablaznut, ali prosto ih odgledam ponekad da vidim dokle moze da ide. (skinite pesmice sa b92...ono je skandal). Ali nakon nekog vremena sam se navukao i na njih.

Crtazci na CN su sjajni. (pre par godina sam znao raspaliti po dexteru-johnieu-edediediju-babunu i lasici :) )

Poenta je da su u stvari crtaci super :)

Jedini koje mrzim (mrzeo sam ih i kao klinac) su himeni/konani i na-tu-temu losi crtaci sa losim crtezom/animacijom.

Edited by pER tU aMOR

Jedini koje mrzim (mrzeo sam ih i kao klinac) su himeni/konani i na-tu-temu losi crtaci sa losim crtezom/animacijom.

amen, brother!

koliko se iznerviram kad vidim onog shugavog konana na nekoj zhnj televiziji - ochi mi krvare koliko je loshe uradjen..

Hahahaha kad ste kod te teme bash je pre neki dan u gradu grupa momaka ( Divac chitaj Karalic i komp. ) izlepila plakete u fazonu : Dajte shansu crtacima, vratite nam dushka dugoushka, patka dachu i sl. :D

Znachi prvo sam umirao od smeha, a onda sam razmislio i skontao sam da koliko god izgledaj smeshni ( a i radili su to iz zeze ) oni su ipak u pravu :P

Transformersi !!!

Bilo je josh dobrih crtaca ..

Da na pominjem Nindzha Kornjache sa fenomenalnom glasovnom ekipom ...

Da li neko zna kako se zove onaj crtac .. neshto kao Zvezdani sherif, fura neki mach u ruci i mehanichkog konja valjda, davno bio, pa me interesuje dali sam ubo ime (opklada je u pitanju) ..

Da li neko zna kako se zove onaj crtac .. neshto kao Zvezdani sherif, fura neki mach u ruci i mehanichkog konja valjda, davno bio, pa me interesuje dali sam ubo ime (opklada je u pitanju) ..

americhka verzija: Saber Rider

japanska verzija: Bismark

LJudi o chemu vi prichate ? Kakav bre ren i stimpi , sundjer bob i ti crtaci...Kad sam bio klinac gledao sam dusha dugoushka , paju patka , tom i dzeri-ja(najbolji crtac ikada napravljen) i jos poneki onaj sa nepoznatim likovima (kad onaj klinac ubija 7 muva i ide da se shiba sa dzinom [:D] ).O kakvim vi crtacima prichate.Uporedite crtace kad ste bili klinci i ove novije.I josh pominjete south park...SP je do jaja ,vrh!

Ali pusti ga klincu od 5 godina , smorice se za sekund.

latencyqv9.png Just great...

LJudi o chemu vi prichate ? Kakav bre ren i stimpi , sundjer bob i ti crtaci...Kad sam bio klinac gledao sam dusha dugoushka , paju patka , tom i dzeri-ja(najbolji crtac ikada napravljen) i jos poneki onaj sa nepoznatim likovima (kad onaj klinac ubija 7 muva i ide da se shiba sa dzinom [:D] ).O kakvim vi crtacima prichate.Uporedite crtace kad ste bili klinci i ove novije.I josh pominjete south park...SP je do jaja ,vrh!

Ali pusti ga klincu od 5 godina , smorice se za sekund.

Cuti kiflo!!!

Idi gledaj sirka