kha1ne Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Treba mi spisak stvari koje su potrebne za turnirsku verziju kauntera danas, znachi sve mape koje se igraju na turnirima, najnoviji patchevi/zakrpe itd. Hocu da napravim jedan dvd sa instalacijom SC/BW, WC3, Q3, CS igara sa svim potrebnim stvarima pa ako neko ima dosta iskustva/rada po igraonama nek se javi :) Quote "..why dont you call me i feel like flying in two.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 treba ti cs 1.6 v21 a mape standradne sve dolaze uz cs. terba ti mousefix i to bilo to sto se cs-a tice. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Možeš da ubaciš i cpl gui a i drivere za miša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 steam_cs i mouse fix [eventualno cpl gui] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kha1ne Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 treba ti cs 1.6 v21 a mape standradne sve dolaze uz cs. terba ti mousefix i to bilo to sto se cs-a tice. ← mousefix koji radi (ili kako se to vec namesta moglo je ranije putem shortcuta za hl) gde moze da se skine? a takodje me interesuje gde mogu da nadjem ostale clanmill i slicne mape koje se igraju (ako se jos i dalje igraju) Quote "..why dont you call me i feel like flying in two.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 (edited) ftp://ftp.thecpl.com/mouse_fix.zip - Mouse Fix, restartujesh mashinu posle "instalacije" Ako hercazhu ne nameshtash preko drivera za grafichku upotrebi sledeci programchic http://dl.winsite.com/files/186/ar2/winxp/...refreshlock.zip ftp://ftp.thecpl.com/CPL_16gui.zip - CPL Gui (najnoviji) Napomena za cpl gui: automatski zakljuchava color quality na onoliko bita koliko ti je u tom trenutku nameshteno. Imash registry file koji dolazi uz cpl gui i nameshta na 32bit-a automatski. ftp://ftp.thecpl.com/de_cpl_mill.zip ftp://ftp.thecpl.com/de_cpl_strike.zip ftp://ftp.thecpl.com/de_cpl_fire.zip Sve clan tj sad cpl mape. Moja preporuka je da na turniru koristish samo cpl_mill. Naravno ostale mape su: dust2, inferno, cbble, train, nuke. Za full instalaciju CS-a ne mogu da ti pomognem ali nadam se da sam ti pomogao sa prethodnim linkovima. <edit> Samo da napomenem da ne ostavljate linkove ka no-steam CS-u zato shto je piraterija na forumu zabranjena. Edited July 14, 2005 by Pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 moze i sada da se uradi mouse fix preko cmd linije a treba da dodas -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd ali bi bilo najbolje da stavis i mousefix i da dodas u cmdline. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 moze i sada da se uradi mouse fix preko cmd linije a treba da dodas -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd ← Nisu isto force komnde i msfix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 pa nisu gde si video da je neko rekao da jesu ;) ali rade istu stvar! Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Mislio sam da je drugačiji feeling kada igraš samo sa force komandama ili samo sa mfixom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts