Jump to content

nezeljene trudnoce

Recommended Posts

extra safe zapravo jesu najdeblji kondomi sa 75 mikrona,vocni npr imaju 70,vecina ostalih takodje.

to su sitne razlike, imaš one baš debele, za analni seks, nema ih po trafikama i apotekama, valjda samo u sex shopovima..

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bio sam u prilici da muvam devojku koja je trudna... naravno nisam znao ( u USA) ... i ono posle mesec dana ispisala se iz shkole... ima oko 18 dina crna kosa... odlicna guza... nije se primecivoalo da je trudna... al ono bila je u 1-2 mesecu... i ono nishta nije bilo:/

shmrc... ali guza je bila mnogo lepa... [V]

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

bio sam u prilici da muvam devojku koja je trudna... naravno nisam znao ( u USA) ... i  ono posle mesec dana ispisala se iz shkole... ima oko 18 dina crna kosa... odlicna guza... nije se primecivoalo da je trudna... al ono bila je u 1-2 mesecu... i ono nishta nije bilo:/

shmrc... ali guza je bila mnogo lepa... [V]

( [;)] )...

Hahah!

I kakve veze guza ima sa ovim? ;)

Bjukenon Mitch

to su sitne razlike, imaš one baš debele, za analni seks, nema ih po trafikama i apotekama, valjda samo u sex shopovima..
meni je ta razlika ko nebo i zemlja,samo mi oni ne pucaju,ostale vishe ni ne koristim.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

ako si dovoljno glup da ne razmisljash pre nego sto zaoresh njivu kurchinom, onda si dovoljno glup da zasluzeno sjebesh svoj zivot.

Ali ako si vec napravio dete nekoj (ne)srecnici ne treba i dalje praviti greske od kojih su dve najvece moguce - 1. nepriznavanje ocinstva (mada imate pravo da trazite na medicinsku proveru ocinstva, posebno ako je osoba sa kojom ste se parili sumnjivog morala) - ako si vec glup muskarac, budi muskarac a ne crv koji bezi od odgovornosti.

2. brak - da selo ne kaze kako je, dete, kopile. Brakovi na silu, bez ljubavi ce sigurno sjebati ne samo zivote muza i zene u tom braku nego i deteta koje ce morati da odrasta u njemu

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Iako sam mladji od vas verujte da imam te tripove.

Uvek ga nosim ali se ipak zentam. Uopste ne verujem u "sigurnost" kondoma, iako mi nikad nije puko. Mislim da je najbolji nacin za spreciti sranje da stavis kondom i da ga izvadis pre nego sto "zavrsis". Meni je ovo drugo najteze ali naucicu da bi mogo mirno da spavam!

Takodje, poceo sam da se raspitujem i za druge nacine zastite. Znam za tablete koje devojke piju dan posle, ali to je kad vec napravis sranje. Sta je sa tabletama koje devojka regularno uzima i (valjda) ne moze da zatrudni. Cuo sam da mogu da devojci sjebu zdravlje?!

Posto je pitanje sta bi radio da zakevi, iskreno, ozbiljno bi razgovarao sa roditeljima. Imam cool roditelje, starijeg brata&sestru i ne bi se mnogo junacio. Pogotovo sto je tu u pitanju Njeno zdravlje, a ne moje.

Edited by noodle