Guest Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 extra safe zapravo jesu najdeblji kondomi sa 75 mikrona,vocni npr imaju 70,vecina ostalih takodje. ← to su sitne razlike, imaš one baš debele, za analni seks, nema ih po trafikama i apotekama, valjda samo u sex shopovima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Kao Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 mnogo, brate, diskutabilna tema ima milion faktora od kojih to zavisi ne zelim ni da razmisljam o tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 pa zato sam je i postavio :] da bi narod razmisljao o tome ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 bio sam u prilici da muvam devojku koja je trudna... naravno nisam znao ( u USA) ... i ono posle mesec dana ispisala se iz shkole... ima oko 18 dina crna kosa... odlicna guza... nije se primecivoalo da je trudna... al ono bila je u 1-2 mesecu... i ono nishta nije bilo:/ shmrc... ali guza je bila mnogo lepa... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 bio sam u prilici da muvam devojku koja je trudna... naravno nisam znao ( u USA) ... i ono posle mesec dana ispisala se iz shkole... ima oko 18 dina crna kosa... odlicna guza... nije se primecivoalo da je trudna... al ono bila je u 1-2 mesecu... i ono nishta nije bilo:/ shmrc... ali guza je bila mnogo lepa... ( )... ←Hahah! I kakve veze guza ima sa ovim? ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 paaaaaa... tolko je dobra guza, da smem da skrenem s` teme ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 to su sitne razlike, imaš one baš debele, za analni seks, nema ih po trafikama i apotekama, valjda samo u sex shopovima..meni je ta razlika ko nebo i zemlja,samo mi oni ne pucaju,ostale vishe ni ne koristim. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 ako si dovoljno glup da ne razmisljash pre nego sto zaoresh njivu kurchinom, onda si dovoljno glup da zasluzeno sjebesh svoj zivot. Ali ako si vec napravio dete nekoj (ne)srecnici ne treba i dalje praviti greske od kojih su dve najvece moguce - 1. nepriznavanje ocinstva (mada imate pravo da trazite na medicinsku proveru ocinstva, posebno ako je osoba sa kojom ste se parili sumnjivog morala) - ako si vec glup muskarac, budi muskarac a ne crv koji bezi od odgovornosti. 2. brak - da selo ne kaze kako je, dete, kopile. Brakovi na silu, bez ljubavi ce sigurno sjebati ne samo zivote muza i zene u tom braku nego i deteta koje ce morati da odrasta u njemu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 ja koristim šećerleme.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Abortus se ne radi uvek pod anestezijom,naime postoji vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 pazi josh sigurnija varijanta je da ne jebesh:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 ili jos bolje da ga odseces... i zakopas u bastu... ovako dok ga imas, uvek mozes da padnes u iskusenje... eto.. sta je kreten... sam sjebavam svoj topik... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 (edited) Iako sam mladji od vas verujte da imam te tripove. Uvek ga nosim ali se ipak zentam. Uopste ne verujem u "sigurnost" kondoma, iako mi nikad nije puko. Mislim da je najbolji nacin za spreciti sranje da stavis kondom i da ga izvadis pre nego sto "zavrsis". Meni je ovo drugo najteze ali naucicu da bi mogo mirno da spavam! Takodje, poceo sam da se raspitujem i za druge nacine zastite. Znam za tablete koje devojke piju dan posle, ali to je kad vec napravis sranje. Sta je sa tabletama koje devojka regularno uzima i (valjda) ne moze da zatrudni. Cuo sam da mogu da devojci sjebu zdravlje?! Posto je pitanje sta bi radio da zakevi, iskreno, ozbiljno bi razgovarao sa roditeljima. Imam cool roditelje, starijeg brata&sestru i ne bi se mnogo junacio. Pogotovo sto je tu u pitanju Njeno zdravlje, a ne moje. Edited July 14, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 To je pravi stav, svaka chast. Ne dovoditi ni sebe ni devojku u neprijatnu situaciju..zbog nekog "meni smeta kondom" ili "nije mi to to". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 ma brate.. jebes ti te "nije mi to to" fore... to kad se ozenis.. onda deri :] a do onda, q'ton na glavu, i deep sea diving... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 sve shto ste ikada zeleli da znate o kontracepciji a niste imali koga da pitate;) Koristan sajt Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 A da ga izvadis ranije i rucno dovrsis ? Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Znam za tablete dan posle, ali sta je sa tabletama koje koriste devojke? ← Ehhhh da li sam ja jedini ovo pogresno razumeo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Ehhhh da li sam ja jedini ovo pogresno razumeo ? ←Hehe,veruj mi nisi...Mozda se utripovao malo :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 jebo te, 90% ljudi misli da je bezbedno ako ne svršiš u ribu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 jebo te, 90% ljudi misli da je bezbedno ako ne svr Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 doh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 (edited) da imas smajli i na kraju,pomislio bi da si skapirao sta govori,ovako... Edited July 14, 2005 by Peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 ahahah priceless. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts